Het komt regelmatig ter sprake hier op Thailandblog, het verkeer in Thailand is levensgevaarlijk. Ieder jaar zijn er veel verkeersdoden te betreuren op de Thaise wegen.

Af en toe duiken er filmpjes op de dat beeld nog eens versterken. In deze video zie je twee motorbikes in Bangkok die een stilstaande taxi te laat opmerken. Ondanks de flinke klap lijken de bestuurders er goed van af gekomen te zijn. Opvallend is ook dat beide wel een helm droegen. Helaas is dat eerder uitzondering dan regel in Thailand.

Video motorbikes knallen op stilstaande taxi

Bekijk hier de video:

5 reacties op “Motorbikes knallen op stilstaande taxi (video)”

 1. Hubert zegt op

  Waarschijnlijk niet alleen in Thailand maar ook in Cambodja, waar mijn echtgenote werd opgeschept door een dolle bromfietser. Het voordeel van Thailand is echter dat er goede ziekenhuizen zijn.

 2. Kees zegt op

  Het lijkt mij dat de auto’s die aan de verkeerde kant van de weg geparkeerd staan, de feitelijke oorzaak van het ongeluk zijn.

 3. Pim zegt op

  Kees die auto’s staan voorgesorteerd om rechts af te gaan .
  Dan daarbij zie je al tientallen meters van te voren dat deze er staan .
  Ze zullen wel weer met hun telefoontje zijn bezig geweest .

 4. Rob Piers zegt op

  Tot nu toe is het mij opgevallen dat in Bangkok heel veel motrobikers een helm op hebben. Waarschijnlijk wordt het daar wat beter gehandhaafd.
  Graag hoor ik of mijn waarneming al dan niet juist is.

 5. Leenkhorat zegt op

  Het zijn geen snorfietsen, maar als ik het zo bekijk, snorren ze nogal lekker door, sommige scooter rijders rijden onverstandig hard, zodat ze het niet aan geremd krijgen zoals in het filmpje.
  Veel weggebruikers zijn totaal niet met het verkeer bezig, hun Iphone is veel belangrijker !
  De verkeers boetes zijn natuurlijk ook een lachertje.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website