Beste lezers, de redactie is verheugd jullie te kunnen melden dat Thailandblog met ingang van vandaag gebruikt maakt van Cloudflare.

Cloudflare is een bedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van webprestaties en beveiliging. Het helpt websites om sneller, veiliger en betrouwbaarder te zijn. Concreet biedt Cloudflare een Content Delivery Network (CDN), beveiligingsmaatregelen, DDoS-bescherming en vele andere diensten die de prestaties en veiligheid van een website optimaliseren.

Hoe werkt het met de website van Thailandblog?

Wanneer Thailandblog Cloudflare gebruikt, wordt de inhoud van de website verdeeld over een wereldwijd netwerk van servers. Dit betekent dat wanneer een lezer de website bezoekt, de inhoud wordt geleverd vanaf de server die zich het dichtst bij die lezer bevindt. Dit verkort de tijd die het duurt om de webpagina te laden aanzienlijk, vooral lezers in Thailand moeten merken dat de website van Thailandblog nu sneller laadt.

Bovendien zorgt Cloudflare ervoor dat de website van Thailandblog bestand is tegen verschillende online bedreigingen. Bijvoorbeeld, als er een DDoS-aanval (Distributed Denial of Service) wordt uitgevoerd om de website offline te halen, zal Cloudflare het verkeer filteren en ervoor zorgen dat de website bereikbaar blijft voor legitieme bezoekers.

Wat is het voordeel voor de lezers?

  1. Snelheid: Doordat de inhoud van de website van Thailandblog wordt geleverd vanaf een server die zich dicht bij de lezer bevindt, zal de website sneller laden. Dit betekent dat lezers sneller toegang hebben tot de informatie die ze zoeken.
  2. Betrouwbaarheid: Zelfs als er technische problemen zijn met de oorspronkelijke server van Thailandblog, zullen lezers waarschijnlijk geen onderbreking ervaren, omdat Cloudflare het verkeer omleidt naar een andere server in zijn netwerk.
  3. Veiligheid: Cloudflare beschermt lezers tegen een breed scala aan bedreigingen, zoals malware, phishing en andere online aanvallen. Dit betekent dat wanneer lezers de website van Thailandblog bezoeken, ze er zeker van kunnen zijn dat hun gegevens veilig zijn.

Kortom, door Cloudflare te gebruiken, zorgt Thailandblog ervoor dat hun website snel, betrouwbaar en veilig is voor alle lezers. Het is een investering in een betere online-ervaring voor iedereen die de website bezoekt.

1 reactie op “Van de redactie: Thailandblog gebruikt vanaf heden Cloudflare, wat is het en wat het betekent het voor de lezers?”

  1. Erik Kuijpers zegt op

    Gefeliciteerd! Deze service zal een aanwinst zijn, helemaal op het gebied van beveiliging.

    Ik heb op internet gelezen dat er twijfels zijn of AI wel veilig is. Helaas komen deze mededelingen vaak uit ‘hear say’ en dat soort niet-gedefinieerde bronnen. Phishing is een woord dat vaak valt al ben je er dan zelf niet ten volle met je aandacht bij…. ‘Internetten’ betekent alert blijven!

    Maar met dit Cloudflare zet dit blog phishing- en andere kwaadwillende deuren dicht zodat je als lezer en schrijver veilig met dit blog kunt blijven communiceren. Goeie zaak, redactie!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website