Vrijwel iedere Nederlander die in Pattaya en omgeving woont kent hem wel; Colin oftewel Elvis.

Colin schrijft wekelijks een column voor ‘Pattaya People’ en doet veel voor goede doelen in Thailand. Nederlanders die in Pattaya in de problemen raken bellen als eerste Colin. Gezien zijn enorme netwerk en contacten krijgt Colin vaak dingen gedaan die anderen niet lukken.

Ik heb Colin een paar keer ontmoet in Pattaya, hij heeft een uitgesproken mening maar wel het hart op de goede plaats en altijd bereid om jou te helpen. Zo heeft hij, toen ik net begon met Thailandblog, het blog altijd gepromoot in zijn column.

Deze week is zijn videoclip uitgekomen ‘Rock n Roll in Pattaya’. De CD en DVD zijn te koop voor 200 baht op het Pattaya People Media Group kantoor en het welbekende Tuliphouse in Jomtien. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel en zijn Colin Young Scholarship Foundation.

Wij wensen Colin veel succes met zijn nieuwe CD!

[youtube]http://youtu.be/Cpr3W-x9TUU[/youtube]

2 reacties op “‘Rock n Roll in Pattaya’ by Colin (Elvis) Young (video)”

 1. Gringo zegt op

  Ik wist wel, dat Colin de Elvis van Pattaya was, maar had hem nog nooit gehoord. De clip is leuk en ik ga de DVD zeker kopen.

  Met de tekst hierboven ben ik het eens. Colin heeft een hart van goud, hij schrijft zoals hij praat, af en toe wat overdreven, maar goed, ieder zijn mening. Ik mag hem wel.

  Colin, alle succes met je CD en DVD

 2. Joopp Koops zegt op

  Hallo Cees

  Een mooie cd een goede promotie voor Pataya je
  kinderen doen het ook goed op deze cd .

  Groetjes Tineke En Joop


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website