Wij zijn heel blij met de reacties van de bezoekers van dit blog. Een blog bestaat immers bij de gratie van de bezoekers. Onder de bezoekers zitten vele Thailand deskundigen die een zinvolle bijdrage leveren met commentaar, discussies, tips, aanbevelingen, enz. Dat willen we ook graag zo houden en zeker ook stimuleren.

Wat we niet willen is dat Thailandblog het domein wordt van een klein groepje die heel actief reageert en dan met name op elkaar. Vaak gaat het dan ook allang niet meer over het onderwerp van de posting.

Om het nog maar eens duidelijker te stellen, wij willen niet dat Thailandblog een soort chatroom wordt met voornamelijk trollen, sekstoeristen, kroegtijgers en anderen die koste wat het kost hun mening willen verkondigen. En vooral zich bezig zijn met hun eigen gelijk en niet openstaan voor de mening van anderen.

Daarbij hebben wij het sterk het gevoel dat er een aantal reageren om het reageren en niet om een zinvolle bijdrage te leveren aan de discussie.
Als je gezellig online wilt kletsen is een chatroom of forum een beter alternatief. Deze functie kan en wil Thailandblog niet vervullen.

Vandaar dat wij een belangrijke regel hebben toegevoegd aan onze spelregels:

  • Thailandblog is geen chatroom en een reactie moet met het onderwerp van de posting te maken hebben of een inhoudelijke reactie zijn op de reactie van een ander persoon. Voorwaarde is wel dat het onderwerp centraal staat en er niet op de man gespeeld gaat worden.

Verder wil ik zeggen “wie de schoen past trekt hem aan”.

N.b. op deze posting kan niet gereageerd worden. Reacties die niet aan onze spelregels voldoen, worden met ingang van vandaag zonder verdere toelichting/discussie verwijderd. Mocht dat niet helpen dan volgt moderatie of blokkade.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website