De oplettende lezer zal het misschien zijn opgevallen, maar Thailandblog moet het de komende drie weken met wat minder inzet van de redactie doen, dat betekent meer herhalingen, minder postingen en vrijwel geen actualiteiten. 

Uw redacteur is namelijk op reis door Thailand om weer inspiratie op te doen, foto’s te maken, maar ook om expats, lezers en bloggers te ontmoeten.

Om de tijd in Thailand zo nuttig en aangenaam mogelijk te benutten worden er wat meer postings herplaatst. Uiteraard wel met selectie van de verhalen die ook de moeite waard zijn. Vergeet niet dat er dagelijks zo’n dertig nieuwe lezers bijkomen en er vallen er natuurlijk ook een aantal af. Dus een oud verhaal voor u, kan een nieuw verhaal zijn voor een ander.

Ook de moderatie van reacties van lezers zal langer duren dan u van ons gewend bent.

Over drie weken pakken wij weer draad op zoals vanouds en dan met nieuwe ervaringen en bespiegelingen over het, door ons zo geliefde, Thailand.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Van de redactie: Thailandblog anders dan anders”

 1. Leo Th. zegt op

  Wens Khun Peter in ieder geval veel plezier op zijn rondreis door Thailand. Bedenk dat die 3 weken voorbij vliegen dus geniet met volle teugen van je dagen!

 2. Ben Hutten zegt op

  Ik ben zelf blij met wat minder inzet de komende weken. Heb ik ook even “vakantie”. Het is soms best vermoeiend om de hele dag Thailandblog te volgen.
  Ik wens je een fijne en inspirerende vakantiereis toe, in het ook door mij zo geliefde, Thailand.

 3. Fransamsterdam zegt op

  Ik had al het vermoeden dat er iets op een laag pitje stond. Gelukkig is het voor een goed doel! Veel plezier!

 4. job@jyvon.nl zegt op

  Dit is de beste manier om zoveel mogelijk informatie ook actueel te houden. Dus: ga zo door!
  Veranderingen over o.a. Chiang Mai Chinatown zijn daarvan een goed voorbeeld.

 5. Hendrik S. zegt op

  Veel plezier!

 6. gijs van roon zegt op

  Khun Peter,

  Veel plezier en van deze plaats heel veel dank voor je werk voor Thailandblog. Ik ben blij
  met je en de andere medewerkers/sters.

  Ga zo door

 7. Luit zegt op

  Neem mijn petje af voor jullie hoor, ondanks ik laatst te horen kreeg dat mijn verhaaltjes niet welkom zijn op dit Blog ivm mijn woonland. Ik geniet met volle teugen van de stukjes en ook handig de info die voor Azie er toe doet. (jammer dat er geen kopy meer gemaakt kan worden ivm regels die veranderen en dit dan met anderen te delen). Vind het wel een beetje vreemd, een blog met zoveel lezers, dat er zo weinig reactie’s zijn of like’s, wat is het nu voor moeite om even het duimpje aan te klikken onder een goed verhaal????


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website