Degene die Thailandblog al jaren bezoeken en/of onze nieuwsbrief ontvangen zijn gewend dat er dagelijks nieuwe artikelen werden geplaatst en ook dagelijks de nieuwsbrief werd verzonden. Sinds een aantal maanden is dat onregelmatig. Wellicht wil je weten wat er aan de hand is?

In ieder geval niets spannends. Het heeft uitsluitend te maken met de beschikbare tijd. Thailandblog dagelijks vullen kost veel tijd. Naast een normale werkdag vraagt Thailandblog ook de nodige aandacht van mij. De afgelopen jaren heb ik dat met veel liefde en inzet gedaan, en dat ik zal ik de komende tijd ook blijven doen. Maar een dagelijkse frequentie kan ik helaas niet meer toezeggen.

De ene week zal dat wel lukken en de andere week weer niet. Dat hangt af van simpele zaken, zoals beschikbare tijd, voldoende materiaal om te plaatsen en of er andere meer dringende zaken zijn. Zo heb ik de afgelopen periode veel tijd moeten stoppen in mijn studie en een daarop volgend examen.

Dus als het lukt, dan ontvang je Thailandblog 7 dagen per week. Heb ik helaas te weinig tijd dan zal dat misschien 6, 5 of wellicht 4 keer per week zijn.

Je hoeft dus niet bang te zijn dat je geen nieuwsbrieven meer ontvangt. Om te weten of er nieuwe artikelen zijn verschenen kan je het beste op de website kijken. Je kan op je computer, laptop, iPad of telefoon, gewoon www.thailandblog.nl intikken en je krijgt alle nieuwe artikelen (als die er zijn) te zien.

17 reacties op “Redactie: Waarom ontvang ik onregelmatig de nieuwsbrief/staan er niet meer iedere dag nieuwe berichten op Thailandblog?”

 1. jan Willem zegt op

  geen probleem ben blij met elk bericht ga zo door

 2. Lammert de Haan zegt op

  Dat is volkomen begrijpelijk, Peter. Alhoewel ik wel elke dag even kijk (ik heb “Thailandblog” op m’n bureaublad staan en is het dus even een muisklik) was ik er al aan gewend geraakt om eens per twee dagen nieuwe berichten te ontvangen en dat is geen enkel probleem.

  Naast je werk en (tijdelijk) een studie, gevolgd door een examen, doe je dit er “even” bij. En dat dwingt respect af!
  Gaat ook hier niet gezegde op van: “Het werk gaat voor het meisje”?
  Zonder jouw reguliere werk en dus met enkel Thailandblog, val jij terug op de voedselbank en dat kan niemand van jou verlangen.

  Naast lezersbijdragen en vragen bevat Thailandblog ook nog eens veel redactionele bijdragen en die komen niet “zomaar” even tot stand.

  Ga gerust zo door zou ik willen zeggen!

 3. ronald zegt op

  Groot gelijk, we gaan niet dood door dat er minder thailandblogs zijn, je eigen ik gaan voor

 4. Jan visser zegt op

  Liefde werk oud papier, maar ik vind het geweldig wat u doet en hoop dat het blog nog lang zal blijven bestaan, lees het met plezier. Veel werk en het word gewaardeerd door de lezers veel succes met de studie en mijn dank voor al het leesplezier. jan.

 5. Willem Overmars zegt op

  Sterkte met je studie! Ben nu voor één maand in Bangkok en begin de dag met de blog te lezen. Erg blij met je/jullie inzet. Dank, dank, dank

 6. mattheus zegt op

  Heel logisch en duidelijk. We mogen blij zijn dat je zoveel tijd stopt in dit werk. Chapeau en bedankt.
  Ik hoop dat je examen goed verloopt of is verlopen.

  Nogmaals dank.

 7. Jonny Johan zegt op

  Veel respect voor jullie.
  Veel mensen kijken uit naar wat jullie bijna elke dag weer te melden hebben met veel nuttige bijdragen, verhalen en nog veel meer.
  Altijd de moeite waard.
  Bedankt

 8. polle zegt op

  Volkomen terecht Peter.
  Ik ben blij met de berichten die er zijn.
  Geen probleem indien dit niet dagelijks lukt.

  Bedankt

 9. Aad zegt op

  Uiteraard geen probleem. Ik ben heel blij met je blog. Lees het graag. Succes met examen en studie. En bedankt voor je inzet en werk aan het blog.. groetjes Aad

  • Bedankt Aad en ook anderen. Examen is inmiddels succesvol afgerond.

 10. Marckrol zegt op

  Uw studies gaan voor
  Elk bericht dat ik krijg zeg ik in ieder geval bedankt
  Ik heb hier in ieder geval al veel steun gehad dat ik al heb gebruikt nog maar eens bedankt voor alle steun

 11. TonJ zegt op

  Zo’n professioneel ogend blog

  Je zou denken dat er een behoorlijk team achter zou zitten, maar als ik het goed begrijp wordt het geheel uiteindelijk in de lucht gehouden door één persoon, die het naast zijn normale werk doet. Wat betreft de diverse soorten artikelen geholpen door de regelmatige input van enkele personen, die hun uitgebreide kennis en ervaring inbrengen.

  Al met al een bron, waar ik al jaren nuttige en betrouwbare informatie van krijg.
  Hopelijk blijft dat nog heeeeeeeeel lang zo.
  Hartelijk dank en succes.

  En gefeliciteerd met het behalen van het examen.

 12. Rudolf zegt op

  Beste Peter,

  Dat is toch logisch, je steekt er zoveel tijd in.

  Het is trouwens een fantastisch blog, met zeer nuttige bijdragen van o.a. Ronny, Maarten, Rob V, Lung Addie, Erik Kuypers en als ik nog iemand ben vergeten, sorry alvast.

  Rudolf

 13. Rudolf zegt op

  Ja ben Lammert vergeten, hahaha

 14. Rob V. zegt op

  Blij te horen dat het examen met succes is afgerond Peter. Het vergt nogal wat om geheel alleen de diverse stukjes van jezelf en de diverse vaste en infrequente of eenmalige schrijvers op professionele wijze te plaatsen. Raak vooral niet overspannen en weet wanneer rust te nemen. Elke dag op een vaste tijden een update van de site is mooi waar dat kan maar ondergeschikt aan dat soort dingen met prioriteit.

 15. haki zegt op

  Ik kan me helemaal aansluiten bij de reacties. Dit vrijwilligerswerk kost veel tijd en soms komt het niet uit; heel begrijpelijk! Ik hoop wel dat je doorgaat want TB, ook al is het niet ffrequent. Met name de belastinginfo (Lammert) en visa-problematiek (Ronny) en ook andere onderwerpen, zoals testament/nalatenschap zijn belangrijk voor velen en gelukkig onderschatten jullie dat niet!

 16. Pieter zegt op

  Ik vind (bijna) elke update leuk. Of dat er nu acht per dag of drie per week zijn. Af en toe wat minder nieuws scheelt mij ook tijd 😉


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website