Bron: website NL Ambasade

Gezien de verbeterde veiligheidssituatie rond de ambassade zal de Nederlandse ambassade maandag 24 mei weer voor publiek geopend zijn. Indien de veiligheidssituatie onverhoopt zou verslechteren, en de ambassade niet bereikbaar zou zijn, zal dat via de website van de Ambassade worden gemeld.

Houdt u er rekening mee dat er nog roadblocks of andere versperringen in het wegennet rond de ambassade mogelijk kunnen zijn. Mensen die op maandag een afspraak hadden geboekt, kunnen zich die dag melden en hun visumaanvraag indienen. Mensen die afgelopen week een afspraak hadden die kwam te vervallen, worden verzocht een nieuwe afspraak te boeken in de afsprakenkalender.

Mensen met een afspraak voor de consulaire balie worden verzocht te komen op de tijd van hun geboekte afspraak. Kandidaten voor het inburgeringsexamen worden verzocht te komen op de dag van de gemaakte afspraak. Kandidaten die afgelopen week het examen niet konden doen, worden gebeld voor een nieuwe afspraak.

Van de redactie:

BTS en MRT gaan weer rijden

De BTS en MRT gaat weer rijden op zondag van 0.800 uur tot 20.00 uur. BTS verwacht de normale dienstregeling te hervatten m.i.v. aanstaande maandag.
.

.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website