Ons Moeder Restaurant & Guesthouse heeft bekendgemaakt dat ze een TripAdvisor® Certificaat van uitmuntendheid hebben gekregen. Het certificaat wordt voor de negende keer uitgereikt aan bedrijven die het afgelopen jaar constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben verdiend.

Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich restaurants, accommodaties en attracties uit de hele wereld die constant een goede gastervaring bieden.

“Met trots maakt TripAdvisor de ontvangers van het Certificaat van uitmuntendheid 2019 bekend. Dit Certificaat biedt al bijna tien jaar erkenning aan bedrijven die constant lof en hoge waarderingen van reizigers en dineergasten op de grootste reiswebsite ter wereld krijgen”, aldus Neela Pal, Vice President of Brand van TripAdvisor. “Met deze erkenning kunnen wij publiekelijk bedrijven eren die actief gebruikmaken van de feedback van gasten zodat reizigers met vertrouwen de restaurants, accommodaties en bezienswaardigheden met de hoogste beoordelingen kunnen verkennen.”

Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 uit 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.

Ons Moeder Restaurant & Guesthouse
410/18-20, Moo 12, Nong Prue, Banglamung, 20150 Chonburi, Thailand
Web: www.ons-moeder.com
WhatsApp: +31202441522

9 reacties op “Ons Moeder Restaurant & Guesthouse wint een Tripadvisor certificaat van uitmuntendheid 2019”

 1. Leo Bossink zegt op

  Gefeliciteerd hoor. Altijd leuk om een dergelijke prijs te mogen ontvangen.
  Ik zet echter wel heel veel en heel grote vraagtekens bij dit soort contests. Vraag een aantal klanten, bekenden, vrienden en familie om een zeer positief gestemde beoordeling op TripAdvisor te plaatsen, en voordat je het weet ben je nummer 1.

  • Joop Vermeer zegt op

   Ben het Helemaal met u eens , schakel een paar vrienden in en je krijgt zo,n certificaat . Als zo,n overkapte cafetaria ook al een certificaat krijgt , is het einde in zicht voor de echte kwaliteits restaurants . Overigens kun je goed eten bij ons moeder voor een betaalbare prijs, en is de zaak netjes opgeknapt . Maar je kunt ons moeder ECHT niet vergelijken met de betere restaurant in pattaya.

   • Henk zegt op

    Hallo Joop, wat zijn dan die betere restaurant in Pattaya.
    Misschien een paar vermelden.

    • Joop Vermeer zegt op

     Beste Henk , Ook u weet waarschijnlijk wat de betere restaurant zijn met een perfecte ligging en entourage. Het gaat niet zo zeer om ons moeder. o erigens zitten in dat straatje meerdere Nederlandse restaurants van dezelfde kwaliteit en gastvrijheid, Ik wil alleen mededelen dat niet iedere eigenaar een tripadvisor nodig heeft om klanten binnen te krijgen , laat de tripadvisor over aan het hogere segment , ook iedere kraampje langs de weg heeft geen tripadvisor nodig om zijn waar te kunnen verkopen.

     • Johan zegt op

      Het komt bij mij een beetje denigrerend over om het een overkapte cafetaria te noemen, daar waar ze naar ik aanneem deze erkenning voor het totale plaatje (dus ook guesthouse) hebben ontvangen. Daarnaast vind ik het de reinste onzin dat alleen restaurants uit het ‘hogere’ segment hiervoor beloont kunnen worden of aan mee kunnen doen en tot slot is daar toch al de wereldberoemde autobandenfabrikantgids voor???

 2. Willy zegt op

  Van harte proficiat, dat hebben jullie echt verdiend!!!!

 3. Nicky zegt op

  Ik heb weinig vertrouwen in tripadvisor. Enkele keren een slecht review gegeven, maar werd niet geplaatst. Ik geef altijd een eerlijke revieuw als ik ergens geweest ben. Dan vind ik het niet fijn dat alleen de positieve reviews geplaatst worden

  • Phoe maa haa zegt op

   Zelfde ervaring met slechte review van boottocht in Krabi. Tripadvisor niet betrouwbaar.

 4. Gerd zegt op

  Gefeliciteerd en het is serieus gegund, gezien de ontwikkelingen de afgelopen twee jaar.

  Het is een waardering van reizigers en bezoekers in het algemeen en dus ook het guest house meegerekend

  Ik ben er een aantal maal geweest en vond het er prettig vertoeven en het eten was erg lekker en de sfeer was verder ook super relaxed en vriendelijk.

  Fijn om te zien dat er zoveel verbouwd en vernieuwd is en ik zal er in de toekomst zeker weer naartoe gaan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website