Voor echt traditioneel Thais eten moet je bij Krua Apsorn in Bangkok. Dit authentieke restaurant is zeer geliefd bij de lokale bevolking om de Thaise keuken. 

De ambiance van het restaurant zoals de inrichting is nogal basic het lijkt op een cafetaria. De gerechten zijn ook eenvoudig maar wel overheerlijk.

De creaties van Krua Apsorn zijn gebaseerd op koninklijke Thaise recepten en ze gebruiken hier alleen de beste ingrediënten. Veel recepten zijn een goed bewaard geheim.

Het restaurant is zo populair dat er inmiddels vier filialen van Krua Apsorn in Bangkok zijn geopend. Krua Apsorn op Dinsor Road is geopend van maandag tot zaterdag van 10.30 uur tot 20.30 uur. Je moet er rekening mee houden dat je achteraan moet sluiten in de rij, want op bepaalde tijden is het erg druk.

Probeer eens de specialiteit van het huis: omelet met krab, gewokte krab met gele chili’s, Thaise gefrituurde kippenvleugeltjes of de gefrituurde garnalen met knoflook. Een ongekende tongstrelende smaaksensatie!

Eet smakelijk!

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website