Foto: Thailandblog

Voor de liefhebbers goed nieuws, de Bamboobar in Pattaya gaat spoedig weer open en wel op 23 september. Gedurende twee dagen hebben ze een speciale openingsactie: Koop 1 biertje en je krijgt er 2. Wat wil een mens nog meer? 

Wie momenteel in Pattaya verblijft zal het niet ontgaan zijn, het is weer ouderwets druk en gezellig in deze roemruchte badplaats. Wie in het weekend naar Walkingstreet gaat kan over de koppen lopen. Wel heel veel mannen uit India, maar dat is lekker ‘multiculti’, voor wie daar van houd tenminste.

In de omgeving van Walkingstreet zie je duidelijk dat het toerisme aantrekt. Leegstaande panden worden opgeknapt en weer in gebruik genomen.

En zelfs de Bamboobar ziet brood in de vele nachtbrakers en gaat daarom open. In ieder geval positief nieuws voor de Thaise horeca-ondernemers, die het door de coronapandemie zwaar hebben gehad.

De Bamboobar vind je op zo’n twintig meter links bij de ingang van Walkingstreet. De bar trekt vooral een wat ouder farang publiek en wat oudere Thaise dames die op zoek zijn naar een sponsor voor 1 nacht, maar liefst wat langer.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website