Cheap charlie’s bar gaat weer open

Door Redactie
Geplaatst in Bars, Uitgaan
Tags: , ,
8 november 2017

Een stukje nostalgie wat weer terugkomt, dat is toch goed nieuws. Vele expats hebben warme herinneringen aan de bekende en 35 jaar oude bar die voorheen op Soi Sukhumvit 11 in Bangkok gevestigd zat. Dat pand is inmiddels gesloopt om ruimte te maken voor de stadsontwikkeling in dat gebied.

Na het afscheidsfeest in maart dit jaar zal de favoriete budgetvriendelijke bar van vele expats, binnenkort weer terug zijn in de stad op een nieuwe locatie. Cheap Charlie’s komt onder het pand ‘The Beacon Place’ op Soi Sukhumvit 50, zo heeft de eigenaar dinsdag aangekondigd. De openingsdatum is nog niet bekend. De nieuwe locatie ligt op slechts vijf minuten lopen vanaf BTS On Nut.

Cheap Charlie’s Bar is uniek en vooral bekend om zijn eenvoud. Het was een soort openluchtbar die erg basic is ingericht. Dankzij de bijzondere sfeer en de goedkope drankjes is het een ontmoetingsplaats voor een gevarieerd en bont gezelschap. Expats, toeristen en Thai bezochten de bar, veelal om de lage prijzen, zo koste een tapbiertje slechts 60 baht en een fles Chang 70 baht.

Of de prijzen worden aangepast is niet bekend.

Bron: Khaosod English

 

 


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Cheap charlie’s bar gaat weer open”

 1. Sonny zegt op

  Een tapbiertje bij Cheap Charlie, dan had ik er zeker al die keren dat ik er was al genoeg op… ben er toch vaak geweest, maar nooit een tapinstallatie kunnen vinden.

  • Joost Buriram zegt op

   Dat cheap viel eigenlijk ook wel mee, ik heb hier een foto voor me uit 2004, met de prijzen op de bordjes die daar hingen en daarop koste een klein flesje flesje Heineken 50 B, Kloster 50 B, Singha 50 B, Chang 40 B, Jameson 60 B, 100 Pipers 60 B, Black label 60 B, Jack Daniels 60 B, Famous Grouse 60 B, Jim Bean 60 B, Vodka 60 B, Gin tonic 60 B, Bacardi 60 B, Tequila 60 B, Thai whiskey 40 B, Wine (bottle) 400 B. Als ik die vergelijk met de prijzen van nu in Buriram, scheelt het (zeker bij de bierprijzen)misschien net 10 B.

   • Paul schiphol zegt op

    Beste Joost, dit is een appels en peren vergelijking. Buriram is zeker geen Bangkok. Dit is hetzelfde als prijzen in Amsterdam of Antwerpen vergelijken met dorpsprijzen ergens op het platte land. Voor Bangkok was Charly en zeker omgeving Nana echt cheap.

 2. Paul schiphol zegt op

  Klopt Sonny, alleen bier in flesjes. Logeer alijd in Soi 5, de afstand naar Soi 11 is een klein stukje lopen. Of ik bij een volgend bezoek de moeite neem om met de Sky Train van Nana naar OnNut te reizen. Één keer zeker, maar voor een regelmatig afzakkertje, denk het niet.

  • Sonny zegt op

   Ga ook in februari weer een paar dagen ben wel benieuwd en ga zeker een keer kijken, al weet ik uit ervaring dat als iets leuks weggaat en ergens anders opnieuw begint het lastig is om dezelfde sfeer te creëren. Verblijf zelf altijd in soi 8 dus was ff Sukhumvit oversteken, maar zal nu gezien de reis wel bij maar 1 keer uit nieuwsgierigheid blijven. Ik hoop wel dat we via dit blog tegen die tijd meer informatie hebben geplaatst, dus iedereen die voor die tijd geweest is reacties graag!!!

 3. Jacques zegt op

  Voor een land als Thailand waarbij zo weinig bars te vinden zijn is dit zeker een aanwinst. Ik werd al wat ongerust maar oude tijden herleven dus beste mensen wat let u en ga ervoor.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website