Bezoekers van de Vakantiebeurs in Utrecht kunnen meedoen aan de Full Moon Hunt waarmee zij twee tickets voor de Full Moon Party op Koh Phangan (inclusief reis en verblijf) kunnen winnen.

De Vakantiebeurs ziet de Full Moon Party in Thailand als de ultieme afterparty:  Samen met je beste vriend of vriendin feesten met je voeten in het zand. Dat is iets wat de jongere doelgroep naar ons idee zeker aanspreekt”, zegt een woordvoerder.

Bezoekers moeten wel eerst op jacht naar de twee kaarten, die ergens op de beursvloer verstopt liggen. Voorafgaand aan de beurs worden er hints gegeven op Facebook en Instagram over de locatie van de kaarten. Vrijdag 8 januari is de eerste hint gepubliceerd.

Iedereen die kans wil maken op een extra hint, kan op Facebook een foto plaatsen van zijn of haar hunt en daarbij hashtag #FullMoonHunt plaatsen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website