Thailand blijkt erg populair onder de pas gehuwden. Een huwelijksreis naar Thailand staat op de shortlist van veel tortelduifjes.

Dit blijkt uit de zoekstatistieken van Google, opgenomen in Google trends: www.google.com/trends/topcharts?

In de top 10 van meest populaire huwelijksreis bestemmingen ter wereld staat Thailand op plaats nummer vijf en moet alleen Nieuw-Zeeland, Cancun, de Malediven en Bali voor laten gaan. Verder maken Belize, St. Lucia, Tahiti, de Caraïben en Kroatië de top 10 compleet.

Huwelijksreis naar Thailand

Thailand is al jaren een populaire bestemming voor pasgetrouwde stellen. De honeymooners kunnen zich bijna geen romantischer bestemming wensen dan Thailand. De mogelijkheden zijn immers eindeloos.

Wat dacht je van sprookjesachtige zonsondergangen op poederwitte stranden met wuivende kokospalmen en een zacht ruisende azuurblauwe zee. Dat tezamen met de vriendelijke bevolking en het lekkere eten maken zorgen voor onvergetelijke huwelijksreis. Maar wat zeker niet onbelangrijk is, een huwelijksreis naar Thailand is betaalbaar.

Koh Samui is veruit favoriet bij jonggehuwden. Je hebt op dit prachtige eiland de keuze uit vele luxe honeymoon resorts met de nodige privacy zoals een privéstrand. Geniet van heerlijke Thaise gerechten en kom tot rust bij een ontspannende massage.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website