Amazing Thailand Amazing Romance

Door Redactie
Geplaatst in Toerisme
Tags: , ,
5 februari 2014

In samenwerking met de luchthaven van Bangkok, Suvarnabhumi, heeft Tourism Authority of Thailand een actie voor stelletjes en bruidsparen in de maand februari gelanceerd.

Stellen die naar Thailand voor een romantische reis komen, kunnen door de versnelde immigratie lane gaan. Deze campagne geldt voor alle koppels (hetero of homo).

Om door de “premium lane” te gaan, moet men zich registreren. Registratie vindt plaats via een van de Amazing Thailand Amazing Romance counters. Aan de oost zijde van de luchthaven kunnen de stellen zich registreren in Gates A, B en C en aan de west zijde zijn dit de Gates E, F en G. Het bruidspaar ontvangt na registratie een sticker met het logo “Amazing Romance”. Daarna kunnen ze doorlopen naar de premium immigratie lane. Daarnaast ontvangen ze een leuk souvenir, krijgen ze een fotosessie cadeau en kunnen ze een leuk spapakket of een diner winnen.

De “Amazing Thailand Amazing Romance” balies zijn dagelijks geopend van 05.00-21.00 uur en voor de souvenirs geldt: wees er snel bij want op = op.

Bron: Thais verkeersbureau

1 reactie op “Amazing Thailand Amazing Romance”

  1. Rick zegt op

    Leuk bedacht maar ook hier word de gewone toerist die Thailand vaker bezoekt als de meeste getrouwde stellen weer achter gesteld. Waren het eerst alleen de Thai die recht hebben op god mag weten hoeveel voordelen. Nu dus ook pasgetrouwde stellen en ik die allicht alleen meer uitgeef in Thailand als een pas getrouwd stel wat vnl. op het strand of aan aan het zwembad ligt bij een duur resort mag achter in de rij blijven staan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website