Nieuw boek: Succesvol Emigreren

Door Redactie
Geplaatst in Thailand algemeen
Tags: ,
7 februari 2018

Tijdens de EmigratieBeurs van dit jaar introduceert Uitgeverij Grenzenloos de titel ‘Succesvol Emigreren’, het gloednieuwe handboek voor de moderne emigrant. Stap voor stap daagt de auteur u uit om op een rijtje te zetten waarom u eigenlijk weg wil, welke consequenties dit zal hebben en hoe u alles praktisch moet gaan aanpakken.

Ongeacht naar welk land uw voorkeur ook uitgaat. Op een heldere wijze wordt u op deze manier bij de hand genomen om uw emigratie op de best mogelijke en minst stressvolle manier te gaan realiseren. Met behulp van Succesvol emigreren gaat dit absoluut lukken!

Meer informatie: www.grenzenloos.nl/


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Nieuw boek: Succesvol Emigreren”

  1. Rene Martin zegt op

    Uitgeverij Guide lines (www.guidelines.nl) heeft rond 2014 een boek op de markt gebracht met als titel “wonen en kopen in Thailand” . Het gaat o.a. over het kopen van een huis en alles wat je eventueel tegen kan komen, belastingen, onderwijs, verzekeringen, bankzaken, zaken doen, gezondheidszorg etc. Zelf vond ik het zeer informatief .

    • Frans Nico zegt op

      Dezelfde uitgever heeft dat ook voor vele andere landen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website