De Nederlandse kunstenaar Guyido Goedheer exposeert zijn werk in de bekende CoBrA-stijl vanaf 15 juni tot 31 juli in de Tease Gallery op de J-Avenue, Thonglor 15, Bangkok

Guyido zet zich met kunstwerken ook in voor goede doelen. Zo schonk hij dit jaar al eerder een deel van de opbrengst van zijn expositie in het Siam City Hotel aan de the Foundation for Slum Child Care (FSCC) die de kinderen in de achterstandswijken van Bangkok helpt.

Guyido Goedheer is wereldwijd één van de weinige schilders die werkt in de zogeheten CoBrA-stijl, eind jaren veertig ontstaan. Verzamelaars, musea en liefhebbers doen doorgaans grote moeite om één van zijn opmerkelijke werken te bemachtigen. Zeker als ze weten dat een deel van het bedrag van aankoop direct naar het goede doel gaat.

In totaal heeft Guyido Goedheer 32 solo-exposities verzorgd in Europa en de V.S. 76 maal nam hij deel aan groepsexposities. Veel van zijn werken zijn in bezit van musea, overheden en particuliere verzamelaars.

CoBrA stijl Guyido Goedheer

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website