In Veel liefs uit Holland gaan vijf Nederlandse expats, die over de hele wereld verspreid wonen en werken, op zoek naar een Nederlandse geliefde die alles voor hen wil achterlaten om te emigreren naar het buitenland.

De expats zullen tien leukste singles ontmoeten in Nederland tijdens een group- en speeddate rondes. Maar vier potentiële liefdes worden uiteindelijk uitgenodigd naar het land van de expat.

Een van de kandidaten is Tom, hij is expat in Thailand en op zoek naar een relatie.

Op dinsdagavond om 20.30 uur te zien op NET5

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=AVHK0VyXqD4[/embedyt]

6 reacties op “Kijktip: Veel liefs uit Holland, vijf Nederlandse expats gaan op zoek naar de liefde”

 1. Jacques zegt op

  Spannend en ik hoop dat het een leuke vriendin oplevert voor deze jongeman. Hij lijkt te weten wat hij wil en is ondernemend. Een goede partner voor een Nederlandse vrouw waar pit in zit. Dat je de gezochte specifieke vrouwelijke kwaliteiten niet aantreft bij de gemiddelde Aziatische vrouw is een understatement. Communiceren is al moeilijk genoeg en zeker in een andere taal levert dit toch veel gedoe op. Ik kan er van meepraten. Er zijn er wel die aan zijn maatstaven zouden kunnen voldoen, als je op voldoende niveau Engels met elkaar kan praten en zeker in China, maar hij heeft haar daar kennelijk niet gevonden.
  Ik wens hem succes in het vinden van de juiste partner. Maar ja eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat garantie vaak tot aan de deur is en dat geldt voor beide partners. Maar er is altijd hoop en er zijn gelukkig nog goede voorbeelden voor wie daar naar op zoek is.

 2. Maarten Ruiter zegt op

  ik ben benieuwd of hij hier in nederland een vrouw vind, gelijkwaardige partner, hmmm, en oosterse vrouwen openlijk bestempelen als schoonmaakster, er zijn genoeg intelligente vrouwen in thailand, maar die zijn aan het werk, en als je als nederlandse vrouw in thailand wil gaan wonen, moet je tenslotte ook een goede baan en werkvergunning krijgen, voor tom lijkt het leuk, maar ik wens hem veel succes toe, en als hij wat minderwaardig spreekt over een oosterse vrouw had hij die misschien al gevonden, of verpraatte hij zich toen ook al tegenover die mooie oosterse. ?????

  • Ruud zegt op

   Onderschrijf jouw reactie volledig Maarten. Ik vind dit een geweldig blog alleen jammer dat de toon over Thaise vrouwen regelmatig negatief is. Er zijn voldoende Thaise vrouwen met een goede opleiding en een goede baan of zakeninstinct.

 3. chris zegt op

  Als Nederlandse vrouw en een relatie in Thailand opbouwen en/of hebben met een Nederlandse man die een digital nomad is en werkt zonder werkvergunning en een passend visum……..nou…ik zie verscheidende beren op de weg. Ik weet dat een groot aantal digital nomads door de Thaise overheid worden gedoogd maar daar in het openbaar voor uitkomen zou voor Thaise autoriteiten het signaal kunenen zijn om toch eens nauwkeuriger naar dit fenomeen te kijken.
  Tom zou het voor vele digital nomads van vele nationaliteiten die nu gedoogd worden behoorlijk kunnen bederven. Niet goed nagedacht over de gevolgen van deelname aan zo’n programma.

 4. jacob zegt op

  Ik ben expat sinds 1980 en heb in EU, US en Azie gewoond en gewerkt
  Heeft me 2 huwelijken gekost met NL echtgenotes met wie ik nog steeds een goede relatie heb
  Het kwam namelijk niet door mij, door haar of omdat onze relatie niet goed zat
  De reden was dat de vrouwen zich stierlijk verveelden…..

  Expat vrouwen zijn een bepaald slag vrouwen die (vaak) genoegen moeten nemen met de 4e viool
  en hun dagen zelf moeten bepalen en indelen en vaak resulteert dat ik (vage) contacten met andere
  expat dames en daaaaagen lang winkelen of soms sporten en starbucken
  Niet iedere vrouw en zeker een intelligente vrouw neemt daar genoegen mee

  Daar zit het probleem…

 5. Luit zegt op

  Ik vraag me toch af welke meisjes/dames hier op af komen, spotlights/nieuw avontuur in het buitenland, of echt de partner. Ik woon al wat jaartjes op een goden eiland in Azie en heb niets te klagen qua aandacht en vooral als ze ik vertel waar ik woon. Maar blijf liever alleen en geniet met volle teugen mijn (eenzame) bestaan, 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website