THAI Airways International komt met de Flash Sale, op veel bestemmingen worden vliegtickets tegen lage prijzen aangeboden. De actieperiode loopt van 2 tot en met 9 september.

Meerdere bestemmingen in Thailand, Europa, Azië en Australië met vertrek tot 15 juni 2017 zijn in de actieperiode boekbaar tegen lage tarieven. Voorbeelden: Bangkok vanaf 170 euro, Indonesië vanaf 260 euro, Nieuw-Zeeland vanaf 260 euro en Australië vanaf 250 euro. De prijzen gelden uitsluitend voor directe vluchten vanaf Brussel, zijn exclusief belastingen en gelden voor de economy klasse.

Meer informatie: www.thaiairways.com (vanaf 2 september)

THAI Airways nam deze week zijn eerste Airbus A350 XWB in ontvangst. XWB” staat voor “eXtra Wide Body”. Met deze grotere rompdiameter is de cabine +/- 12,5 cm breder dan die van zijn concurrent, de Boeing 787. De A350 XWB heeft een vliegbereik van minimaal 15.300 km. THAI heeft een order voor 12 toestellen van dit type uitstaan, waarvan 8 in lease.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website