Op woensdagmiddag woedde er een brand in Centara Grand @ CentralWorld Hotel in Bangkok (Ratchaprasong Intersection), waarbij drie mensen werden gedood en zeven anderen gewond, aldus Aswin Kwanmuang, gouveneur van Bangkok.

De brand brak uit bij een opslagruimte voor documenten op de achtste verdieping van het hotel. De vlammen en rook waren van een flinke afstand zichtbaar. Mensen renden in paniek naar de parkeerplaats van het hotel om hun auto op te halen.

De brandweer kon het gebied slecht bereiken door de verkeersdrukte. Eenmal ter plekke hadden ze het vuur snel onder controle. Onder de dode is een personeelslid die uit het raam was gesprongen.

Bron: The Nation

1 reactie op “Drie doden en zeven gewonden bij brand Centara Grand @ CentralWorld Hotel in Bangkok”

  1. Sir Charles zegt op

    Vreselijke beelden op verscheidene media van een man die in een afgrijselijk dilemma terecht is gekomen, naar beneden springen of worden verzwelgd door rook en vuur, beide onherroepelijk.
    Uiteindelijk besluit hij te springen en even later in het ziekenhuis komt hij te overlijden.

    R.I.P


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website