Beste lezers,

Vroeger ging ik altijd in de buurt van Sukhumvit Road Soi 7 om mij te amuseren o.a, maar nu is hier niet veel meer….. Ik heb gehoord dat er aan de oevers van de Chao Phraya rivier ook een uitgangsbuurt is?

Wie kan mij hier meer over vertellen?

Dank bij voorbaat,

Patrick

8 reacties op “Lezersvraag: Alternatief voor Sukhumvit Road Soi 7 in Bangkok?”

 1. willem zegt op

  Als je vroeger naar sukumvit soi 7 ging dan ga nu eens naar soi 11.
  Dit wordt nu wel gezien als de party street van Nana area. Discotheken, pubs, restaurants etc. Komende vanaf Nana BTS is het wel van belang verder soi 11 in te lopen om te zien wat er allemaal is.

  http://www.bangkok.com/magazine/soi11.htm

 2. dirk zegt op

  Soi 11 is beter!

  Bedoel je misschien Khaosan Road, niet ver van de rivier, maar met een ander soort vertier, waar bagpackers goedkope guesthouses vinden, veel drinken en uitgaan, maar waar barmeisjes niet voor het grijpen liggen.

  Of misschien Asiatique Waterfront Night Market, vlak aan de rivier, met tal van restaurants, enkele barsen Calypso Tranvestite Show?

  Amuseer je Patrick

 3. welksoort? zegt op

  Die rivier is nogal lang en heeft ook nog 2 kanten. Wat voor soort ”entertainment” bedoel je precies? Dames te huur? Te veel zuipen? Vooral veel andere luid sreuwende farang?
  Scroll eens wat verder en zoek naar de Pra Athitrd-op een paar 100 mtr van de KhaoSarnroad en slechts enkele hotels tussen road en river.
  De laatste 2 jaar zijn er, hevig door de BMA gestimuleerd, 2 open air-riverside nabouw quasi antiek ”centres” geopend, waarvan er 1 al weer vrijwel leeg staat. Daar kan je eten+drinken+sjoppen (veels te dure merkjes en wat toeristenstuff) en als je vroeg genoeg bent de son in de see (pardon, achter de flats aan de overkant) sien sakke.
  Maar ik vermoed dat je je hum beter zal vinden in andere sois verderop langsheen die road met BTS erboven. Maakt het vervoer erheen ook weer gemakkelijker.

 4. patrick zegt op

  ik bedoel bars zoals de BEERGARDEN IN soi 7….bestaat er nog zoiets misschien?

 5. Alex zegt op

  Snooker en sportsbar Gullivers, stukje verder schuin tegenover beergarden

 6. Ben zegt op

  Misschien vind je de barretjes in soi 22 wel leuk

 7. Jan zegt op

  Soi 7/1 een straat veder dan 7

 8. Kees zegt op

  Die beergarden in soi 7 is een van de meest deprimerende vleesmarkten waar ik ooit ben binnengelopen. Ik zou dan ook niet zo snel een etablissement kunnen bedenken wat qua absolute treurigheid ook maar in de buurt komt. Er zat vroeger een redelijke foodcourt schuin tegenover, als je daar dan zat te eten kon je met een schuin oog de parade een beetje in de gaten houden van wat daar allemaal in en uit liep.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website