Winkelen en meer rondom Chiang Mai (video)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Thailand video's
Tags: , ,
22 december 2014

Wanneer je niet veel tijd hebt en toch zoveel mogelijk wilt zien, kan het handig zijn om een prive-chauffeur in te huren en je rond te laten rijden. Hij kent de weg en het verkeer dus je kan ondertussen genieten van de omgeving.

In deze video zie je een shoppingtour met een privé-chauffeur die geboekt is bij http://www.coolasiatravel.com Er wordt een sieradenwinkel, zilverfabriek, zijdefabriek, houtsnijwerkcentrum en een locatie bezocht waar paraplus met de hand gemaakt worden.

De dag wordt afgesloten met een bezoek aan het Tiger Kingdom, Tung Thao Lake en de beroemde Doi Suthep tempel.

Video: Winklen en meer rondom Chiang Mai

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/RtMICgKLxnA[/youtube]

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Winkelen en meer rondom Chiang Mai (video)”

  1. Rik Chaudron zegt op

    Even een reactie op Chia Mai shopping.
    Mijn partner en ik hebben vorrig jaar ook een auto met chaufeur gehuurd in eerste inatatie voor 1 dag . Die dag verliep geweldig met overal een ” vip behandeling “.wat wel betekende extra fooien. Op een vlot om de rievier af te zakken waar normaal 10 personen op zaten en mijn partner en ik nu met z’n tweeen. Is het normaal dat je dat compenseerd. Deze dadag was geweldig georganiseerd. De chauffeur rekende 1000 Bth voor de ze dag. We hebben veel gezien en meegemaakt. We gaven hem dan ook 100 Bth extra, wat in goede aarde viel . H ij vroeg of we nog een dag extra wilden enwij stemden daar mee in. Echter de volgende dag bleek te gaan om bezoeken aan allerlei commerciele instellengen. Een zilverfabriek waar wij als vip een speciale begeleiding kregen die er ap aandrong dat we vooral toch iets moesten kopen. Zo ook in de zijdefabriek die daarop volgde . Wij hadden toch min of meer aangegeven geen commerciele toestandende
    n te willen maar daar wordt dan even de taal van het Engels niet begrepen. De chauffeur had er ook duidelijk de pest in dat wij geen aankopen hadden gedaan en hij dus zijn provisie was misgelopen. Voor ons was de dag dus snel afgelopen en hebben wij hem verzocht per omgaande naar het hotel te brengen, waar we om half 3 alweer werden afgeleverd. Wij hadden in Chang Mai echter ook een heel leuke ervaring die ik jullie niet wil onthouden. Koffie is in Thailnand een duur iets en vaak niet lekker. In Chang Mai hadden wij echter een heel pretiche ervaring bij een koffieschop aan de Thanon Chanto tegenover ik denk de meest gefotografeerde boom van Chang Mai. Deze boom hangt bijna dwars over de gracht die de oude stad omsluit. Wij dronken daar dagelijks koffie omdat die erg lekker was en niet meer als 45 Bth koste. Wie schets echter onze verbazing als blijkt dat wij na tien keer een gratis koffie kregen. Het personeel had voor ons een stempelkaart biigehouden, zonder dat wij wisten dat er zoiets als een stempelkaart bestondt. Voor ons was Thailand weer even het land van de glimlag.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website