Video Ban Krut (lezersinzending)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending, Thailand video's
Tags:
14 december 2022

Afgelopen november konden we na bijna 3 jaar Thailand weer bezoeken. Deze keer hebben we o.a Ban Krut bezocht. Dit ligt ten zuiden van Hua Hin. Mooie stranden, kokosnoot plantages, rust en heerlijke restaurantjes.

Een aanrader voor wie een paar dagen de rust op wil zoeken.

Ingezonden door Arnold en Saskia.

Video Ban Krut

Ban Krut is een klein dorpje in Thailand, gelegen aan de westkust van het land. Het is een rustige en ontspannen plek, met prachtige stranden en helderblauw water. Ban Krut is de perfecte plek voor mensen die op zoek zijn naar een rustige vakantie. Er zijn geen grote hotels of resorts, en het dorpje heeft een authentieke Thaise sfeer. In plaats daarvan vind je hier kleine guesthouses en bungalows, waar je kunt genieten van de rust en de natuur.

De stranden in Ban Krut zijn ontzettend mooi. Het zand is wit en fijn, en het water is helder en koel. Er zijn verschillende plekken waar je kunt zwemmen, snorkelen en duiken. Er zijn ook verschillende boottochten te boeken, waarmee je de omgeving van Ban Krut vanaf het water kunt verkennen.

Naast het genieten van het strand en het water, is Ban Krut ook een leuke plek om te wandelen en te fietsen. Er zijn verschillende paden door het dorpje en de omgeving, waar je kunt genieten van de prachtige natuur en stilte. Er zijn ook verschillende tempels en boeddhistische kloosters in de omgeving, waar je een kijkje kunt nemen en wat rust kunt vinden.

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website