‘Love Me Long Time’ is een Deense documentaire van 30 minuten uit 2004. In deze video vertellen drie Europese mannen en een Thaise bargirl openhartig over hun motieven en de betaalde vakantieliefde.

De documentaire is opgenomen op het tropische eiland Koh Samui in het zuiden van Thailand. Iedere jaar komen er ongeveer 900.000 toeristen naar Samui om vakantie te vieren. Een deel daarvan zijn mannen die op zoek zijn naar gezelschap, plezier, liefde en seks met Thaise vrouwen. Deze groep krijgt al snel het etiket sekstoerist opgeplakt.

Verliefd op een bargirl

Barry is een 49 jarige Deense man die verliefd is geworden op een bargirl. Barry lijkt door zijn verliefde gevoelens de realiteit niet meer onder ogen te zien. “I know that Thai ladys are looking for money, but she is different, she is nice”, verteld Barry. Hij weet dat wanneer hij weer terug is in Denemarken zijn Thaise vriendin met andere mannen naar bed gaat. Iets waar hij het wel moeilijk mee heeft maar toch accepteert.

Tony is een 26-jarige man uit Engeland die 4 jaar geleden tijdens zijn vakantie verliefd is geworden op een Bargirl. Terug in Engeland heeft hij alles verkocht en is teruggegaan naar Koh Samui. Hij is nu getrouwd met zijn Thaise vriendin, samen runnen ze een strandbar. Hij is erg gelukkig met haar en blij dat hij deze stap gemaakt heeft.

‘No Money, No Honey’

Ook Justin (33) praat openhartig over zijn gevoelens voor een Thaise prostituee. Het stigma van sextoerist vindt hij wel vervelend. Ook zijn omgeving keurt zijn keuzes af. Het feit dat hij zijn ‘liefde’ koopt maakt voor hem niets uit. Aan het einde van de documentaire wordt hij keihard met de neus op de feiten gedrukt. Als hij tijdelijk even zonder geld zit, heeft zijn Thaise bargirl alweer een andere vriend. ‘No Money, No Honey’ krijgt daarmee voor Justin wel een erg letterlijke betekenis.

Vier Farang vriendjes

Nit is een Thaise bargirl van 31 jaar. Ze komt uit Isaan, het Noordoosten van Thailand. Ze verteld waarom ze naar Koh Samui is gekomen en haar lichaam verkoopt voor geld. Vrijwel iedere Thaise vrouw in de seksindustrie heeft haar eigen verhaal maar dezelfde motieven. Ze willen geld verdienen en het liefst een farang vinden die bereid is voor haar, de kinderen en de familie te zorgen. Nit wil geen Thaise man. Die zijn onbetrouwbaar, slaan en willen niet voor haar zorgen.

Ook verteld ze dat ze vier farang vriendjes heeft waar ze contacten mee onderhoud. Het werk in de bar vindt ze niet vervelend ze kan dansen, drinken en plezier maken. Toch schaamt ze zich en wil ze met het werk stoppen om een normaal leven te kunnen leiden. Ze wil terug naar Isaan om voor haar twee zoontjes te zorgen Dat lukt alleen wanneer ze een westerse man vindt die verliefd op haar wordt en bereid is haar financieel te ondersteunen.

[youtube]http://youtu.be/RpksqRii49Q[/youtube]

7 reacties op “Thaise vakantieliefde te koop (video)”

 1. Batbold zegt op

  aandoenlijk om te zien met welke naiviteit sommige falang rondstappen in thailand. het draait om geld en niets anders. voor jou 10 anderen als het maar geld oplevert
  dik dun, lelijk oud jong kaal dom het maakt niet uit jij bent een handsome man totdat je geld op is.
  niet dat die meisjes slecht zijn, maar ze moeten voor de familie zorgen en hoe ze dat doen maakt niemand een donder uit.

 2. PIM zegt op

  Batbold .
  Je hebt weer gelijk.
  De lelijkste man van de wereld moet je in Pattaya zoeken .
  Ik benijdt ze soms met die mooie vrouwen om hen heen.
  Aan de andere kant kan ik zeggen dat de familie van mijn vrouwtje nu voor mij zorgt.

  Die mensen met veel geld heb ik zien janken onderweg naar huis omdat ze leeg waren geschud.
  Mijn vriendschap met Thaien is heel stevig ,daar ben ik trots op.

 3. Evert zegt op

  ja het is niet handig je te laten plukken. ze weten niet dat thai altijd lief en aardig kunnen zijn vooral als ze wat van je willen.
  die girls weten ook wel hoe ze het aan moeten pakken , een verliefde farang is een geldmachine
  Ze komen aandacht te kort in eigen land , nouw aandacht ken je zeker wel krijgen van de meissies. wel eerst betalen graag

 4. castle zegt op

  ik begrijp de ’thaise dames wel’,beter met een farang naar bed,dan met een thai.De farang heeft vaak meer te bieden,de poen komt iedere maand weer vast binnen.Er zijn natuurlijk niet alleen lelijke farangs,ik zie vaak farangs met vrouwen waarvan ik denk,heb je daar zo lang voor in het vliegtuig gezeten?lol.

 5. Redactie zegt op

  Hahaha, zouden de Belgen dan toch gelijk hebben dat Nederlanders gierig zijn? 😉

 6. henk zegt op

  in veertig jaar drie keer getrouwd met een thaise, heb er nooit geen spijt van gehad. Het is en blijft het allemaal waard.

 7. Rene zegt op

  Hallo,

  Ik had graag deze video bekeken (Vakantieliefde te koop)
  Jammer dat de link hier niet meer werkt,
  Kan iemand mij verder helpen?
  Alvast bedankt


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website