Deze video geeft een goed beeld wat je als toerist kunt gaan zien of doen in Chiang Mai en omgeving.

Chiang Mai, op 700 kilometer van Bangkok, is de belangrijkste stad in het noorden. Het is tevens de hoofdstad van de gelijknamige en bergachtige provincie. Veel Thai en toeristen gaan naar Chiang Mai (de Roos van het noorden) vanwege de aparte festivals, de 14e-eeuwse tempels, schitterende landschappen, het aparte eten en een aangenaam koel klimaat in de winter. De bergstammen dragen bij aan het speciale en kleurrijke karakter van Chiang Mai en omgeving.

Hoe kom je in Chiang Mai?

Chiang Mai is eenvoudig te bereiken vanuit Bangkok. Regelmatig vertrekken autobussen voor de tien uur durende reis vanaf Bangkok’s noordelijke busstation op Kamphaeng Phet 2 Road. De Thaise spoorwegen hebben een dagelijkse verbinding vanaf Hualampong in Bangkok, zelfs met een vrij comfortabele slaaptrein. Diverse budgetairlines onderhouden de verbinding tussen Bangkok en Chiang Mai, vaak tegen relatief lage prijzen.

Video excursies en activiteiten Chiang Mai

Bekijk de onderstaande video over Chiang Mai:

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website