Stopover Bangkok (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags:
13 juli 2017

Wie oog heeft voor detail ziet andere dingen. Dat geldt zeker voor deze filmmaker, Gunther Machu. Dankzij een stopover van een paar uur in Bangkok maakte hij deze prachtige video.

De muziek is van Krystian Shek en Ray Maddison, Thai Palm Bay (Play At Beach Mix). De video is gemaakt met een GH1 and GH2, de SLR Magic 12mm f1.6, Voigtlaender 25mm f0.95 en een Canon FL 55mm f1.2.

Bangkok

In de Thaise hoofdstad Bangkok is van alles te doen, te zien en te koop. Hier komen zelfs de meest doorgewinterde reizigers aan hun trekken. Deze Oriëntaalse metropool telt tal van bezienswaardigheden zoals de Wat Phra Kaeo (de Tempel van de Smaragden Boeddha), de Grand Palace, de nabij gelegen Wat Pho en Wat Arun (Tempel van de Dageraad) aan de andere kant van de Chao Phraya rivier. Ontelbare winkelcentra en markten maken van Bangkok bovendien een waar winkelparadijs.

Video: Stopover Bangkok

Bekijk hier de video:

[vimeo]https://vimeo.com/62511507[/vimeo]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Stopover Bangkok (video)”

 1. F.D.Stoelwinder. zegt op

  Geweldige op name en ik heb er van genoten en wil de film bewaren voor mij zelf als een mooie herinnering.Ik heb daar een vriendin zitten en ik ken haar al langer dan drie jaar.
  Ze heeft twee kleine kinderen en ik heb haar kinderen geaccepteerd als mijn eigen kinderen en wil naar Thailand emigreren en met haar trouwen.Ik ben daar twee maanden geweest van 7 December en ben 7 Februari weer terug gegaan naar Nederland.
  Ik beschouw haar kinderen als mijn eigen kinderen omdat mijn motto is,een kind vraagt niet om het leven en een kind kan zijn ouders ook niet uitzoeken en ik ben blij dat ik weer een jong gezin heb. Ik heb daar veel foto’s gemaakt en die komen overeen met de opnamen van de film en bij deze wil ik de gene bedanken voor de prachtige film die hij gemaakt heeft en die ik echt zal koesteren.Nogmaals bedankt voor de mooie film.
  Wat daar ook heel prettig is dat je je daar ook kan laten masseren en elke week ging ik daar 2 keer naar toe in de week en kwam er als herboren weer vandaan.Elke keer wanneer ik in Thailand ben geniet ik van de bevolking daar en heb er veel vrienden leren kennen.
  De bevolking is erg gastvrij en ik voel me in Thailand beter thuis dan in Nederland
  Ik wens dat iedere Nederlander toe dat ze daar eens moeten gaan kijken,dan kun je echt genieten van het goedkope eten wat nergens zo goed en goedkoop is als in Thailand.Met honderd baht kun je goed eten een dag lang. Ik wens iedereen die naar Thailand gaat een prettige vacantie toe,

 2. John E. zegt op

  Prachtig filmpje. De bezienswaardigheden en sfeer worden goed in beeld gebracht.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website