Million Shades of Amazing Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags:
20 maart 2022

Met deze video maak je een reis door de ogen van echte reizigers en kom je in aanraking met de miljoenen tinten van diversiteit die Thailand te bieden heeft.

Thailand zal je verbazen. In het land zijn de contrasten en tegenstellingen erg groot, bijvoorbeeld tussen arm en rijk die in redelijke harmonie naast elkaar wonen. De georganiseerde chaos in het Land van de Glimlach zal je doen fronzen. Van de zoete smaak van het fruit zal je genieten. De zon en warmte zijn een weldaad voor lichaam en geest. Geniet van oneindige stranden met spectaculaire zonsondergangen. Thailand is 24 uur per dag boeiend, als de nacht invalt maak je kennis met zaken die anders zijn dan ze lijken. De Oosterse mysterie zal je pakken en nooit meer loslaten. Kom zelf de miljoenen tinten bekijken in een land van uitersten, waar alles kan en regels geen regels blijken te zijn.

Video: Million Shades of Amazing Thailand

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

1 reactie op “Million Shades of Amazing Thailand (video)”

  1. Ralph zegt op

    Weer een leuke feel good video van Amazing Thailand, met de bekende plaatjes, bekeken door de ogen van een echte reiziger.
    Vraag me toch af hoe een onechte reiziger eruit ziet .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website