‘Mee and my Dad’ is een documentaire over een 24-jarige Engelsman die bij zijn 60-jarige vader in Thailand op bezoek gaat om de bruiloft van zijn vader bij te wonen.

Zijn vader gaat trouwen met Mee, een jonge Thaise vrouw van 27 jaar, slechts drie jaar ouder dan de jonge Brit.

De documentaire schetst een aardig beeld waarom ‘Mee’ ervoor kiest om met een man in het huwelijksbootje te stappen die maar liefst 33 jaar ouder is dan zij.

Video: Mee and my Dad

Bekijk hier de video:

https://vimeo.com/1314479

2 reacties op “Mee and my Dad (video)”

  1. Wessel B zegt op

    Een openhartige documentaire over de motieven van Mee, maar ook een mooie en ontroerende kijk op een bijzondere vader-zoonrelatie. Het wordt even pijnlijk als Mee op de avond van de bruiloft haar man een emotioneel moment met zijn zoon ontzegd, en als (Westerse?) kijker vraag je je af waar ze zich mee bemoeit. Maar gelukkig komt alles weer goed en is iedereen weer een ervaring rijker.

  2. Hans zegt op

    Een video die laat één van de vele relaties zien, tussen een falang en een Thaise in dit geval met Thaise kinderen uit een eerdere relatie, vaak, dus niet altijd, gebaseerd op financiële zekerheid
    Aangrijpende momenten die de ex echtgenote van de aankomend bruidegom laat zien, ook de zoon van de naar Thailand vertrokken vader, die wél nog bij zijn moeder woont. De eerste kennismaking tussen de Thaise en haar stiefzoon, de verwelkoming van de vader én de zoon én helaas de beelden die overgoten zijn met DRANK ( wat meer kapot maakt dan je lief is ). Al met al een video die momenten zal hebben voor de vele falangs van herkenning. De bruiloft is mooi gefilmd, is” slechts ” een niet voor de wet geldige ceremonie, wel van waarde voor de met name Thaise familie. Het kijken zeker waard!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website