Thailand is al jaren een populaire bestemming voor pasgetrouwde stellen. De honeymooners kunnen zich bijna geen romantischer bestemming wensen dan Thailand.

De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Wat dacht je van sprookjesachtige zonsondergangen op poederwitte stranden met wuivende kokospalmen en een zacht ruisende azuurblauwe zee. Dat tezamen met de vriendelijke bevolking en het lekkere eten maken zorgen voor onvergetelijke huwelijksreis. Maar wat zeker niet onbelangrijk is, een huwelijksreis naar Thailand is betaalbaar.

Vooral de vele idyllische droomeilanden spreken tot ieders verbeelding. Daar kan je prima uitrusten, met een cocktail in de hangmat bijkomen van de vermoeiende trouwplechtigheden.

Koh Samui is veruit favoriet bij jonggehuwden. Je hebt keuze uit vele luxe honeymoon resorts met veel privacy zoals een privé strand. Geniet van heerlijke Thaise gerechten en kom tot rust bij een ontspannende massage.

Deze promotievideo van het Hansar Hotel op Koh Samui geeft een goede indruk wat je tijdens je huwelijksreis kunt verwachten in ‘Het Land van de Glimlach’.

Meer informatie en boeken: Hansar Samui

Video: Huwelijksreis naar Thailand

Bekijk hier de video:

[vimeo]https://vimeo.com/55057393[/vimeo]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website