Een mooi HD filmpje over een tocht per motor van Pai door Mae Hong Son en Chiang Mai.

De maker van deze video reisde in totaal 7 maanden door dit gebied en filmde de wonderschone natuur. Het resultaat mag er zijn.

Mae Hong Son is een Thaise provincie in het noorden van Thailand. In december 2002 had de provincie 240.014 inwoners, waarmee het de 71e provincie qua bevolking in Thailand is. Met een oppervlakte van 12.681 km² is het de 8e provincie qua omvang in Thailand. De provincie ligt op ongeveer 924 kilometer van Bangkok. Mae Hong Son grenst aan Myanmar, Chiang Mai, Tak.

Video Chiang Mai en de provincie Mae Hong Son

Bekijk deze video in HD en geniet van mooie beelden:

[youtube]http://youtu.be/qDKHBeBHNdE[/youtube]

1 reactie op “Chiang Mai en de provincie Mae Hong Son (video)”

  1. T. van den Brink zegt op

    Het is adembenemend hoe mooi Thailand is! Mijn compliment voor degene die deze video heeft gemaakt, prima kamera werk!! Ik heb nooit geweten dat je met een vliegtuig in het Paradijs kon komen! Het is werkelijk schitterend, jammer dat de plaatsen die zijn opgenomen niet op een kaartje zijn weergegeven maar misschien wil ik nu weer teveel!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website