De Tourism Authority of Thailand introduceert een hop-on hop-off bootservice voor bezoekers die de pracht van Bangkok willen ontdekken via de Chao Phraya-rivier. Deze dienst biedt reizigers de unieke mogelijkheid om op hun eigen tempo enkele van de meest iconische attracties van de stad te verkennen.

Onder deze attracties vallen het levendige China Town van Bangkok, de kleurrijke Pakklong Talad bloemenmarkt, het majestueuze Grand Palace en Wat Phra Kaew, de bruisende lokale markt Wang Lang, en de beroemde Khao San Road.

De hop-on hop-off boten vertrekken elke dertig minuten en bedienen elf verschillende pieren langs de rivier, waaronder de Sathorn Pier, ICONSIAM, Ratchawongse, Rajinee, Wat Arun, Tha Tien, Tha Chang, Tha Maharaj, Prannok, en Phra Arthit. In de avonduren wordt de dienst uitgebreid met een stop bij Asiatique, een populaire avondmarkt en entertainmentgebied langs de rivieroever. Passagiers hebben de keuze tussen een dagpas voor onbeperkt reizen of een ticket voor een enkele reis.

De service is niet alleen praktisch, maar ook comfortabel en veilig. Aan boord vindt men professionele gidsen en een omroepsysteem voor begeleide uitleg over de bezienswaardigheden. Daarnaast is er Wi-Fi beschikbaar, samen met verzekeringen, CCTV-bewaking, een EHBO-kit, reddingsvesten, en faciliteiten om kinderwagens en rolstoelen te accommoderen.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in deze unieke manier om Bangkok te verkennen, biedt de officiële website [https://www.chaophrayatouristboat.com](https://www.chaophrayatouristboat.com) alle benodigde informatie. Hier kunnen bezoekers meer te weten komen over de dienstregeling, prijzen, en hoe men het meeste uit hun riviercruise kan halen.

1 reactie op “Verken Bangkok vanaf het water op een unieke wijze met de hop-on hop-off bootdienst”

  1. Henk zegt op

    Goede tip zeker leuk voor mensen die nog niet zo bekend zijn in Bangkok en de prijs van 150 THB valt allezins mee. Voor wie de iets minder bekend waterwegen van de stad wil bekijken zin er de Khlong Saen Saep boten, ook te gebruiken als hop-on. https://en.wikipedia.org/wiki/Khlong_Saen_Saep_boat_service


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website