ThailandDirect komt naar Nederland

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending, Thailand tips
Tags: ,
14 januari 2015

Heb je plannen voor een vakantie naar het ‘land van de glimlach’? Dan ben je bij ThailandDirect aan het juiste adres! De reisorganisatie, welke gevestigd is in Bangkok, zal in januari wederom de Vakantiebeurs in Utrecht bijwonen.

Deze wordt van 14 tot 18 januari gehouden in de Jaarbeurs. ThailandDirect is te vinden op het Thailand paviljoen, dat niet te missen is!

Eigenaren Roeland Wassink en Rutger Olthoff, zelf al jaren woonachtig in Thailand, kennen alle ins en outs van het land. Vol enthousiasme vertellen ze over ‘hun Thailand’. “Thailand is een land dat zo veelzijdig is. Dit maakt het een enorm interessante bestemming voor een groot publiek. De afgelopen jaren is er een enorme vraag naar individuele reizen op maat. Dit is dan ook waar wij ons in hebben gespecialiseerd. Samen met je eigen gids en chauffeur ontdek je de schoonheid van de bestemming. Doordat wij en onze collega’s allemaal in Thailand wonen, kennen wij de bestemming als geen ander. Bovendien merk je dat er binnen ons bedrijf een enorme passie is om onze liefde voor Thailand te delen met onze gasten. Het is dan ook enorm leuk om te zien dat dit wordt gewaardeerd door onze reizigers.”

ThailandDirect is een relatief nieuwe naam in de reisbranche, maar officieel zijn ze al ruim 10 jaar actief onder de naam Amazing Asia Tours. Het bedrijf is gevestigd in het Eastin Hotel Makkasan Bangkok. Veel gasten beginnen hun vakantie in dit hotel. Voor velen van hen is het de eerste reis naar Thailand. Hoe fijn is het dan dat je terecht kunt bij de Nederlandse medewerkers voor leuke tips en advies?

Na een succesvol eerste jaar, staat ThailandDirect dit jaar voor de tweede keer op de Vakantiebeurs in Utrecht. Het afgelopen jaar heeft men niet stil gezeten, en is het reisaanbod behoorlijk uitgebreid. Zo zijn er meer bouwstenen en hotels. Zo kun je nog makkelijker je eigen reis samenstellen. Ook is er een aantal nieuwe en compleet verzorgde rondreizen in het aanbod opgenomen.

Dat ThailandDirect een echte specialist is, blijkt uit het uitgebreide aanbod aan fietsreizen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om Thailand per fiets te verkennen. Samen met een gids kom je op de meest bijzondere plekken, waar je anders nooit was gekomen. Zo ervaar je het land optimaal. De meeste fietstours duren gemiddeld 3 dagen en zijn prima te doen. Er zijn ook uitgebreide tours van zo’n 1,5 week waarbij je vanuit Bangkok naar de noordelijke plaats Chiang Mai fietst of het zuidelijke eiland Phuket. Daarnaast zijn er de golfpakketten. Thailand staat steeds meer in de spotlights als golfbestemming. Bestemmingen als Chiang Mai, Koh Samui en uiteraard Hua Hin beschikken over geweldige golfbanen.

Ben je enthousiast geworden? Breng dan een bezoek aan de stand van ThailandDirect op de beurs in Utrecht of bezoek de website: www.thailanddirect.nl.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “ThailandDirect komt naar Nederland”

  1. jan zeggelaar zegt op

    Zelf en mijn Kids en vrienden, hebben al 9 jaar ervaring met Amazing Asia Tours/Roeland Wassink.
    We hebben diverse excursies gedaan en altijd prima verlopen.
    Zal zeker een sukses worden.

  2. Jelle Haanstra zegt op

    Afgelopen zomer onze Thailand-reis door deze organisatie laten regelen. Prima bevallen! Alle overnachtingen en vervoer hebben ze keurig verzorgd. Alles klopte. Hierdoor hebben we erg relaxed van deze reis voor 5 personen kunnen genieten. Zeer aan te bevelen!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website