Phongsak Meedaenphai / Shutterstock.com

Een pretpark en waterpark op één locatie, dat is Siam Park City of “Suan Siam” in Bangkok. Het park is onderverdeeld in vijf zones waarvan het waterpark volgens Guinness World Records werelds’ grootste golfslagbad heeft.

Er zijn meerdere zwembaden en dat is wel prettig in de stad met de hoogste gemiddelde temperatuur ter wereld. De zeven verdiepingen hoge regenboogglijbaan is spectaculair en moet je geprobeerd hebben. Het amusementspark biedt ongeveer 40 verschillende attracties voor jong en oud. Ontdekken, leren en entertainment, gaan prima samen in bijvoorbeeld Africa and Jurassic Adventure, Grand Canyon Express en Dinotopia. Kortom een gezellig dagje uit voor de hele familie.

Siam Park City ligt op Suan Siam Road, Kannayao District, aan de Oostzijde van de stad (op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven Suvarnabhumi). Adres: 203 Suan Sayam Rd, Khwaeng Khan Na Yao, Khet Khan Na Yao, Krung Thep Maha Nakhon en is 7 dagen per week geopend van 10:00 – 18:00 uur.

Website: www.siamparkcity.com

TIP: Op weekdagen is het een stuk minder druk. Je krijgt speciale tarieven door vooraf online te boeken. Combinatietickets voor families (2 volwassenen met 2 kinderen) zijn veel goedkoper dan losse kaartjes.

Video: Siam Park City in Bangkok, pretpark en waterpark op één locatie

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Siam Park City in Bangkok, pretpark en waterpark op één locatie(video)”

  1. henry zegt op

    Een absolute aanrader voor 7 tot 77 jarigen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website