Ben je in Thailand of heb je plannen om te gaan? In Zuid-West Thailand (regio Ranong/Andaman Sea) kun je, weg van alle drukte, genieten van een yoga-vakantie in een prachtige, tropische omgeving.

Bij het Eco-Logic Yoga Retreat leef je met de lokale bevolking; met alle dynamiek die daarbij hoort. Met enkele stappen wandel je van het asfalt zo de jungle in. Onze gasten – ook ervaren Aziëgangers – blijven verbaasd over de innemende sfeer en de overweldigende natuur.

“Prachtige omgeving voor zo’n arrangement. De yoga-oefeningen, de massages, de workshops en de tripjes zijn goed afgestemd en er is voldoende ruimte (letterlijk en figuurlijk) om te genieten van de rust en jezelf terug te vinden.”

Caroline (Utrecht), maart 2014

Je verblijft bij TCDF-Eco Logic; een organisatie die zich inzet voor Thaise kinderen met een beperking. Het Eco-Logic Yoga Retreat is opgezet om de projecten van TCDF-Eco Logic te ondersteunen. Met je verblijf werk je dus niet alleen aan jezelf, maar steun je ook de organisatie.

De volledig verzorgde yoga-arrangementen bevatten, naast de dagelijkse yogalessen en Thaise massage door een gediplomeerde teacher/masseuse, ook tal van culturele, creatieve en natuurlijke activiteiten. De yogalessen, massages en creatieve workshops vinden allemaal plaats in de (waar en wanneer nodig overdekte) buitenlucht. Je ervaart het contact met de natuur en hoort altijd de (soms behoorlijke luide) dieren- en natuurgeluiden vanuit het regenwoud. Het resort, waaronder de gastenverblijven, het restaurant en de tuinen worden uitstekend onderhouden door een Thaise staf en een (internationale) groep vrijwilligers.

Wij en onze gasten ervaren een verblijf bij het Eco-Logic Yoga Retreat als enorm rustgevend en relativerend. Het is wat het is en dat is perfect.

Meer informatie? Ga naar: http://bit.ly/1IsZAaG


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website