Er zijn maar weinig landen in de wereld met een vergelijkbaar divers nachtleven als in Thailand. Voor veel jongeren is het nachtleven en de strandfeesten redenen om Thailand te bezoeken en dat is volkomen begrijpelijk. 

Populair bij jongeren zijn de strandfeesten en met als ultiem feest de legendarische Full Moon Party. Kenners roemen het nachtleven met strandfeesten op Koh Tao en Koh Phi Phi, maar er zijn natuurlijk meer plaatsen en feesten om uit je dak te gaan.

Beachparty’s
De strandfeesten in Thailand hebben naam en faam. Voor leuke strandfeesten kan je onder andere terecht op Koh Samui, Koh Phangan of Koh Phi Phi. Op je bucketlist staat natuurlijk ook het feest der feesten: De Full Moon Party.

Jungleparty’s
Voor de beste jungleparty’s in Thailand moet je op Koh Phangan zijn. Sommigen feestgangers vinden de Half Moon Party op Koh Phangan zelfs beter dan de Full Moon, maar oordeel zelf.

Poolparty’s
Poolparty’s tref je overal aan maar voor de beste moet je in Bangkok zijn. Er zijn twee soorten zwembadfeestjes. De eerste is vooral zien en gezien worden, er komen modellen en mooie mensen op af. De sfeer is wat gemaakt, je moet er van houden.

Er zijn ook gezellige en ontspannen poolparty’s die in het teken staan van plezier maken. Ieder weekend is er wel een zwembadfeest in Bangkok. Sommige zwembaden zijn te vinden op het dak van wolkenkrabber of hoog gebouw, je kan dan ook nog eens genieten van het uitzicht.

Enjoy and have fun!

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website