Er zijn maar weinig landen in de wereld met een vergelijkbaar divers nachtleven als in Thailand. Voor veel jongeren is het nachtleven en de strandfeesten redenen om Thailand te bezoeken en dat is volkomen begrijpelijk. Populair bij jongeren zijn de strandfeesten en met als ultiem feest de legendarische Full Moon Party. Kenners roemen het nachtleven met strandfeesten op Koh Tao en Koh Phi Phi, maar er zijn natuurlijk meer plaatsen en feesten om uit je dak te gaan.

 

In Thailand vormen beachparty’s, jungleparty’s, poolparty’s en rooftopparty’s een boeiend deel van de levendige feestcultuur. Beachparty’s, zoals de beroemde Full Moon Party op Koh Phangan, brengen een unieke sfeer naar de kust, met duizenden feestgangers die dansen op het zand onder het licht van de volle maan. De stranden van Koh Phi Phi en Koh Samui vormen eveneens het decor voor spannende nachtelijke festiviteiten, waarbij de mix van muziek, dans en zwoele zeelucht een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft.

Dieper in het tropische binnenland vind je de jungleparty’s, die een avontuurlijk randje toevoegen aan het feestgebeuren. Omringd door de weelderige natuur en versierd met neonlichten en bodypaint, bieden deze feesten een unieke ervaring waar elektronische muziek en dans samenkomen in het hart van het regenwoud.

In de steden Bangkok en Phuket zijn poolparty’s in luxe hotels en resorts een populaire keuze, waar stijlvolle feestgangers samenkomen om te ontspannen bij het zwembad. Met dj’s, levendige muziek en verfrissende drankjes bieden deze evenementen een glamoureuze mix van ontspanning en sociale interactie.

Rooftopparty’s in Bangkok bieden een heel andere ervaring, waarbij de skyline van de stad een adembenemend decor vormt voor feesten op hoge daken. Onder de sterrenhemel, met cocktails in de hand, brengen dj-muziek en een chique sfeer een vleugje luxe en kosmopolitische flair naar de feestgangers.

Al deze feesten laten de diverse en dynamische feestcultuur van Thailand zien, waar de combinatie van unieke locaties en een bruisende ambiance bezoekers van over de hele wereld aantrekt.

Beachparty’s
De strandfeesten in Thailand hebben naam en faam. Voor leuke strandfeesten kun je onder andere terecht op Koh Samui, Koh Phangan of Koh Phi Phi. Op je bucketlist staat natuurlijk ook het feest der feesten: De Full Moon Party.

Jungleparty’s
Voor de beste jungleparty’s in Thailand moet je op Koh Phangan zijn. Sommige feestgangers vinden de Half Moon Party op Koh Phangan zelfs beter dan de Full Moon, maar oordeel zelf.

Poolparty’s
Poolparty’s tref je overal aan, maar voor de beste moet je in Bangkok zijn. Er zijn twee soorten zwembadfeestjes. De eerste is vooral zien en gezien worden, er komen modellen en mooie mensen op af. De sfeer is wat gemaakt, je moet er van houden.

Er zijn ook gezellige en ontspannen poolparty’s die in het teken staan van plezier maken. Ieder weekend is er wel een zwembadfeest in Bangkok. Sommige zwembaden zijn te vinden op het dak van wolkenkrabber of hoog gebouw, je kunt dan ook nog eens genieten van het uitzicht.

Enjoy and have fun!

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website