Craig Hastings / Shutterstock.com

Wie wil uitgaan in Pattaya heeft keuze genoeg. Ben je nog zo bekend dan kies je misschien voor Walking Street, maar de meer ervaren stappers zullen je dat afraden: te druk, te duur en te veel lawaai. Een beter alternatief is bijvoorbeeld Soi LK Metro.

 

Soi LK Metro is slechts 200 meter lang maar heeft veel te bieden. Naast de beerbars en gogobars zal je er budget guesthouses en natuurlijk streetfood aantreffen. De straat dankt zijn naam aan het LK Metropole hotel op Soi Diana Inn (tussen Second Road en Soi Buakhao), waar de L-vormige weg achter loopt. Het barpersoneel hier is over het algemeen gemakkelijker in de omgang, minder opdringerig en men spreekt redelijk goed Engels.

Een ander voordeel van Soi LK Metro is dat de prijzen voor een biertje over het algemeen lager zijn. Een biertje van de tap kost hier meestal minder dan 80 baht en zelfs voor 60 baht kan je hier van het gerstenat genieten.

Ga er eens kijken.

Video: Soi LK Metro

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Uitgaan in Pattaya: Soi LK Metro (video)”

 1. KeesPattaya zegt op

  Inderdaad veel gezelliger dan Walking Street. Billabong en Climax ( van dezelfde eigenaar ) zijn mijn favoriete bars. Persoonlijk vind ik de band bij Billabong niet geweldig. Overigens mag de man van het filmpje wel eens gaan oefenen op het uitspreken van Pattaya.

 2. Willy Croymans zegt op

  Ook een aanrader is soi 25, oftewel Soi Chayapoon schuin tegenover LK Metro. Een opkomend straatje, waar steeds meer barretjes hun deuren openen. O.a. een heel leuk barretje is “Korn Beer Bar” waar veel Nederlanders hun weg vinden. Ijs koud biertje, geweldige muziek, dus niet die herrie die je overal hoort, maar echte leuke muziek waar de iets oudere mensen van kunnen genieten. Ook nu en dan wordt er rond gegaan met een gratis snackje…geen pool, geen TV, maar een echt leuk barretje, een echte aanbeveling

  • Johan zegt op

   Heb je daar soms aandelen? Nee mensen is een echte aanrader!!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website