Als je op zoek bent naar iets bijzonders in Hua Hin, ga dan eens naar Baan Sillapin Artists Village.

Dit ‘dorp’ voor artiesten is ongeveer 13 jaar geleden geopend door een groep lokale kunstenaars. Het is een leuk uitstapje als je op zoek bent naar een aantal originele kunstwerken. Deze zijn zeer betaalbaar. Ben je creatief dan kan je zelf ook een kunstwerk creëren.

Baan Sillapin Artist Village, zoals het bekend staat onder Thais, is in feite een verzameling van kunststudio’s. Je vindt er verschillende disciplines van kunst zoals houtbewerking en olieverfschilderijen.

Je bent van harte welkom om er wat rond te kijken. Je kunt er kunstenaars en ambachtslieden aan het werk zien. Verder is het mogelijk om deel te nemen aan workshops, sommige richten zich speciaal op kinderen.

Het artiestendorp in Hua Hin is goed bereikbaar vanaf de hoofdweg naar de Pa La Uh waterval. Het is met uitzondering van maandag, iedere dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De beste dag om er heen te gaan is op zaterdag. Want dan is er veel te beleven zoals een kunstmarkt met live muziek en workshops.

Adres: 81 Moo 14 Tambon Hin Lek Fai in Hua Hin, Prachuap Khiri Khan 77110.

Voor meer informatie, bezoek de website www.huahinartistvillage.com/


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website