Het bergpad Khao Chang Phueak in het Nationaal Park Thong Pha Phum, gelegen in de provincie Kanchanaburi, wordt weer opengesteld voor toeristen vanaf 1 november 2023 tot en met 31 januari 2024.

Khao Chang Phueak, met een hoogte van ongeveer 1.249 meter boven zeeniveau, is de hoogste berg in het Nationaal Park Thong Pha Phum. Wandelaars die het pad volgen, trekken door een open boslandschap met grasvelden. Een van de hoogtepunten tijdens de wandeling is “San Kom Mead”, waar men getrakteerd wordt op een prachtig, maar ook intimiderend uitzicht op de bergkam. Vanaf de top van de berg is er een indrukwekkend 360 graden uitzicht.

De tocht naar Khao Chang Phueak staat bekend als een uitdagende ervaring. Bezoekers worden begeleid door een gids. De wandeling van 8 kilometer duurt ongeveer zes uur, waarna kampeerders de nacht doorbrengen op de bergtop. De tocht is in totaal twee dagen en één nacht. Wandelaars dienen goed voorbereid te zijn en essentiële items mee te nemen, zoals shirts met lange mouwen, zonnebrillen en zaklampen.

Voor het bezoeken van Khao Chang Phueak moet men minstens zeven dagen van tevoren reserveren. Er is een beperking van slechts 60 bezoekers per dag. Belangstellenden kunnen voor meer informatie tijdens kantooruren contact opnemen met het Nationaal Park Thong Pha Phum op de telefoonnummers +(66) 3451 0979 of +(66) 98 252 0359.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website