ATV rijden in Cha-am (video)

Door Redactie
Geplaatst in Sport, Thailand tips
Tags: ,
11 februari 2016

Ben je op vakantie in Hua Hin of Cha-am en wil je wel eens wat meer avontuur dan aan het strand liggen? Ga eens ATV oftewel Quad rijden!

ATV

Een ATV ook wel Quad genaamd is een soort kart voor ieder terrein. Dit voertuig kan bijna alles aan, ruw onverhard terrein of een snelle bochtenweg zijn geen probleem. De automatische versnellingsbak met achteruitversnelling en hoge en lage gearing beidt de optimale overbrenging voor elke situatie. Een ATV is zeer eenvoudig te bedienen, na een korte instructie van 5 minuten kan iedereen er mee rijden.

Rijden met een Quad

Een quad oefent op de meeste mensen een onvoorstelbare aantrekkingskracht uit. Jong en oud, motorrijders en automobilisten zien dit type voertuig als de ultieme speelkameraad.

Cha-am ATV Park

Op slechts 20 km van Hua Hin en 6 km van Cha-am ligt het gelijknamige ATV park. Hier kan je jezelf helemaal uitleven op 3 verschillende circuits.

Circuit A (30 minuten). is voor instructie en het leren van de juiste rijvaardigheid, testritten en leren beheersen van de Quad. Dat wil zeggen juist gebruik van het gaspedaal, het verminderen van de snelheid, remmen of te stoppen, draaien en balanceren.

Circuit B (30 minuten). is om plezier te hebben. Hier kan je alles in de praktijk brengen wat je op Circuit A. geleerd hebt. Oefen je stuurmanskunst op avontuurlijke terrein met veel bochten oneffenheden en steile hellingen. Een parcours die jou zal uitdagen.

Circuit C (1 uur). Is een parcours van 20 km en speciaal ontworpen voor het off-road rijden onder alle omstandigheden. Zo rijdt je ook door het water. Desondanks is het prima te doen voor beginners. Hier ervaar je alle facetten van het rijden met een ATV.

De ATV’s zijn beschikbaar in 2 versies; 90 cc. en 200 cc., met automatische versnellingen, die geschikt zijn voor zowel beginnelingen als ervaren rijders.

Cha-am ATV Park informatie

 • Het park is 6 dagen per week geopend (gesloten op woensdag) van 9.00 uur tot 17.30 uur.
 • Adres: 760/7 Soi Borkam, Petkasem 212 km. Rd., Cha-am, Petchburi 76120 Thailand
 • Mobiele telefoon: +66 (0) 81-893-3938
 • Fax: +66 (0) 32 451 163
 • E-mail:info@cha-amatvpark.net
 • Internet: www.cha-amatvpark.net

Video

De onderstaande video geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten:

[youtube]http://youtu.be/Wg3fDPu6d-g[/youtube]


» Laat een reactie achter


1 reactie op “ATV rijden in Cha-am (video)”

 1. Fransamsterdam zegt op

  Wel even kijken of je (reis)verzekering uitkering bij schade door deelname aan dit soort gemotoriseerde sport niet uitsluit.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +3 (obv 3 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website