Naar jaarlijkse gewoonte is er tijdens en voor en na de verjaardag van de Koning in het park een bloemen en plantententoonstelling.

Neen, de titel is geen schrijffout maar is gewoon gewijzigd met oog op de nieuwe langdurige opening eind 2011, meer bepaald op 9 november voor 99 dagen tot en met 15 februari 2012.

En dan wordt het terug “ The Royal Flora Ratchaphruek 2011” met de nadruk op de 84ste verjaardag van de koning de 80ste van “Queen Sirikit’ en de 60ste van de kroonprins.

De tentoonstelling is niet zoals vorig jaar opgebouwd met iedere dag een thema-avond. Wel is er een “Agria Exhibition” met de nadruk op landbouw en energieverbruik, zoals het aanmaken van biobrandstof.

Er wordt volop gewerkt aan de infrastructuur en nieuwe tentoonstellingsruimtes. Tevens komt er een nieuwe ingang met loketten. Bijgevoegde foto’s geven een indruk van dit jaar.

[nggallery id=49]

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Royal Park Rajapruek 2010 Chiang Mai Tambon Mae-Hia”

  1. ThailandPattaya zegt op

    Ik ben hier(Royal Park Rajapruek) vorige week geweest, ziet er netjes uit allemaal al was het wat minder indrukwekkend dan het op het eerste gezicht leek. Nederland is goed vertegenwoordigd met een flinke bloemenpracht. Als je hier rondloopt vraag je je af waarom Thai zo gek lijken te zijn op onze Keukenhof want dit was minstens zo leuk/mooi al waren er welbeschouwd wat weinig bloemen.

    Het meest in het oog springende(en veruit grootste) gedeelte is de Thaise tempel al viel die mij dan weer wat tegen want het is namelijk geen echte tempel. Er rijdt ook een treintje door het park maar dat is de 20 baht eigenlijk niet waard want het hele terrein is makkelijk te voet te bekijken.

  2. ThailandPattaya zegt op

    Kleine aanvulling: dit park hanteert wel farang tarief, als ik het me goed herinner 50 baht voor Thai en 100 baht voor farang.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website