Patpong in Bangkok is berucht en beroemd

Door Redactie
Geplaatst in Bangkok, Steden
Tags: , , ,
23 juli 2018

Patpong is een hotspot in Bangkok die tot de verbeelding spreekt. De beruchte rosse buurt van Bangkok strekt zich uit over vier kleine straatjes. Het is vooral een verzameling van bars en seksshows. Die kan je links laten liggen als je dat wilt want de nachtmarkt van Patpong is een goed alternatief. Het is eigenlijk een vreemde eens in de bijt door de ligging in de sjieke zakenwijk Silom.

Patpong is een prima bestemming voor fanatieke shoppers. Het gebied is altijd druk, levendig en chaotisch met de schreeuwende neon verlichting van de Go-Go bars als feestverlichting. Je zal er ook veel buitenlandse toeristen aantreffen, in de omgeving staan genoeg hotels, de gasten kunnen, eenmaal op straat, de aantrekkingskracht van Patpong niet weerstaan.

Ga je op koopjesjacht wees dan gewaarschuwd. Je zult er veel imitatie aantreffen die je alleen goedkoop kan aanschaffen als je stevig kunt onderhandelen.

Gogo-bars Patpong

Patpong telt vele Gogo-bars en richt zich specifiek op westerse bezoekers. De prijzen voor een drankje liggen hier dan ook aanzienlijk hoger dan in de andere uitgaansgebieden. Tevens tref je hier de meeste Katoey’s (ladyboys) aan. Berucht zijn de seksshows op de tweede etage, zoals de pingpong schows. Vaak betreft het scam. In deze bars laat men je onder druk veel geld betalen voor een drankje of voor de show. Pas dus op als je desondanks toch besluit de shows en gelegenheden op de tweede etage te bezoeken.

Patpong telt steeds meer luxe restaurants en andere uitgaansgelegenheden, zoals bars met livemuziek die zorgen voor een andere sfeer. Zelfs enkele populaire discotheken zijn hier gevestigd.

Naast Patpong ligt Silom Soi 4, een gebied dat zich richt op uitgaansgelegenheden voor homoseksuelen. Echter daar verschijnen steeds meer trendy bars en restaurants voor hetero’s. .

Hoe kom je er?

 • Patpong Night Market
 • Openingstijden: 18:00 – rond 01:00 (elke dag)
 • Ga met de BTS Skytrain naar het Sala Daeng station en neem de rechter trap. Volg het toenemende spoor van verkopers langs de stoep en na vijf minuten ben je er.

2 reacties op “Patpong in Bangkok is berucht en beroemd”

 1. Joop zegt op

  Goedendag,

  Even een kleine opmerking…er staat…neem de rechter trap…ligt eraan van welke kant je komt…kom je bijvoorbeeld van Saphan Taksin dan moet je aan linkerkant naar beneden…groetjes Joop

 2. Christina zegt op

  Patpong market wel gezellig maar als je de weg weet om dingen te kopen is Patpong duur.
  Wat is er gebeurt met al die winkeltjes en ons favorite terras bij het Montien hotel? Met de feestdagen was alles in verbouwing was altijd druk op terras er je kon er lekker eten ook de Starbucks weg weet iemand wat er voor terug komt? Gr. Christina


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website