Miracle Floral @ Chiang Mai 2010/2011

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Steden
Tags:
27 december 2010

Is de naam van de bloemententoonstelling ter hoogte van het “700 Year Anniversary Stadium” op weg naar Mae Rim. Er zijn de nodige wegwijzers geplaatst en in de stad staan voldoende borden met ook een woordje in het Engels. Het lokale bestuur organiseert dit evenement voor de 2de keer.

De lokale floristen hebben er weer veel werk van gemaakt met de nodige ingevoerde tulpen en andere in Europa bekende bloemen. Tevens is het ook de gelegenheid om de “Miss Chiang Mai 2010” te organiseren, met voldoende aandacht van de lokale TV en pers.

In een gekoelde tent zijn buiten de tulpen ook de orchideeën uit te bergen te bewonderen en ananasplanten. De bezoekers worden met kleine aantallen in de tent binnengelaten om de nodige foto’s te kunnen maken. Er is een restaurant en voldoende banken om er eens rustig te gaan bij zitten.

De tentoonstelling is geopend van 08.30 tot 21.00 uur en er is voldoende verlichting en tevens parking. De toegang is gratis, ook voor buitenlanders en loopt van 20 december tot 14 februari 2011.

Hierbij wat fotootjes en misschien geven deze de nodige indruk?

[nggallery id=50]

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Miracle Floral @ Chiang Mai 2010/2011”

  1. peet zegt op

    tuinbouw vakbeurs in thailand


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website