Chiang Mai – Light of Heaven (time lapse HD video)

Door Redactie
Geplaatst in Chiang Mai, Steden
Tags:
9 november 2019

In deze video zie je mooi time-lapse beelden van Chiang Mai. Chiang Mai, De Roos van het Noorden is een boeiende stad op 700 kilometer van Bangkok. De bergachtige gelijknamige provincie is geliefd om de aparte festivals, de 14e-eeuwse tempels, schitterende landschappen, het aparte eten en een aangenaam koel klimaat in de winter.

De inwoners van de provincie Chiang Mai hebben een cultuur die op veel punten afwijkt van die in de rest van het land. De bergstammen dragen ook bij aan het speciale en kleurrijke karakter van Chiang Mai en omgeving.

Chiang Mai is eenvoudig te bereiken vanuit Bangkok. Regelmatig vertrekken bussen voor de tien uur durende reis vanaf Bangkok’s noordelijke busstation op Kamphaeng Phet 2 Road. De Thaise spoorwegen hebben eveneens een dagelijkse verbinding vanaf Hua Lam Pong in Bangkok, met een slaaptrein.

Diverse (budget) vliegmaatschappijen onderhouden de verbinding tussen Bangkok en Chiang Mai, vaak tegen relatief lage prijzen en in een uurtje vliegen ben je er al.

Video: Chiang Mai – Light of Heaven

Bekijk de video hieronder:

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website