6 juni 2010 – Abhisit Vejjajiva, de Thaise minister-president, is begonnen met de hervorming van zijn kabinet naar aanleiding van een motie van wantrouwen vorige week.

Thailand worstelt met de gevolgen van het dodelijke militaire optreden tegen demonstranten in het centrum van het commerciële district van Bangkok.

De Thaise inwoners van de hoofdstad doen hun best om van Bangkok weer een aantrekkelijke stad te maken, de bruisende metropool zoals het was vóór de crisis.

Al Jazeera’s Laura Kyle, doet verslag vanuit Bangkok.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Bangkok: worstelen om er weer bovenop te komen”

 1. Chris zegt op

  Together We Can inderdaad,maar dat is dan zonder Abhisit en Company gerekend.

  Hij wil kost wat kost aan de macht blijven en met wie gaat hij zijn “Roadmap” bespreken.
  Met Suthep en zijn gang?

  Natuurlijk moet dit land weer op de rails gezet worden,daar is iedereen zich van bewust.
  Maar dan zal je eerst de censuur moeten afschaffen,mensen die zijn aangehouden om hun mening vrij te laten en de leugens die er nog steeds dagdagelijks verteld worden achterwege te laten en het charme offensief van onder andere Sansern maar te begraven.

  En dan misschien juiste info te geven en niet wat Korn doet met te zeggen dat er geen kapitalen uit de beurs(SET) van Thailand door buitenlandse investeerders worden weggehaald.De journalist had nochthans het huiiswerk goed gemaakt en de cijfers kwamen van de beurs,waarom moet dit dan ontkend worden.

  Het zou al veel helpen,en deze regering de nodige symphatie geven , de bevolking juist in te lichten en iedereen,zowel rood als geel op hun plichten te wijzen.

  In een echte democratie,en geen banananrepubliek zoals het hier stilaan aan het worden is,hadden de verantwoordelijken reeds lang de eer aan zichzelf gehouden.
  Welke duistere machten er hier spelen weet ik ook niet,maar een einde is nog zeker niet in zicht.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website