Golfen in Thailand steeds populairder

Door Redactie
Geplaatst in Golf, Sport
Tags: , ,
26 augustus 2013

De golfsport is uitermate populair bij toeristen die Thailand bezoeken. De meeste buitenlandse golfers komen uit Australië en Europa, maar er is een duidelijke stijging merkbaar van golfspelers uit Japan en Korea. In 2012 bezochten ruim 600.000 golftoeristen de greens in Thailand.

De vijf grote golfbestemmingen in het land zijn Bangkok, Phuket, Hua Hin, Pattaya en Chiang Mai. Er zijn meer dan 100 golfcourses in het Land van de Glimlach. Golfers hebben een ruime keuze uit 9 holes, 18 holes en 18+ holes, banen.

Thailand is erg blij met de belangstelling van de toeristen die komen om te golfen, ze zijn goed voor het toerisme en de inkomsten daaruit. De groep vertegenwoordigd een waarde van maar liefst 60 miljard baht. Een golfer spendeert tijdens zijn vakantie ruim 100.000 baht, dat is drie keer meer dan een normale toerist.

Bron: CNNTravel


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website