F1 Vietnam Grand Prix 2020: Kaartverkoop gestart

Door Redactie
Geplaatst in Autorace, Sport
Tags: , ,
1 augustus 2019

Wie onze Max wil bewonderen in Vietnam moet nu kaarten bestellen. Vorige week zijn de tickets voor de F1 Vietnam Grand Prix 2020 in de verkoop gegaan. De goedkoopste tickets kosten rond de 30 dollar. De Vietnamese hoofdstad organiseert de straatrace van 24 tot 30 juli 2020.

Er zijn kaarten voor de training op vrijdag, de kwalificatie op zaterdag en de wedstrijd op zondag) of als driedaags combinatieticket.

F1-racefans kunnen tickets kopen op www.f1vietnamgp.com

De race zal plaatsvinden rond het My Dinh Sports Complex in het district Nam Tu Liem in Hanoi. En Duits bedrijf is verantwoordelijk voor het bouwen van de 5,5 km lange stratencircuit.

Het organiseren van de eerste Formule1 race kost naar schatting 60 miljoen dollar. Het hele project zal worden gefinancierd door de Vingroup, de exclusieve sponsor van de F1-race in Vietnam. Zij hebben een overeenkomst getekend om de Grand Prix acht jaar lang te organiseren.

3 reacties op “F1 Vietnam Grand Prix 2020: Kaartverkoop gestart”

 1. Anna zegt op

  Ik heb gekeken naar de mogelijkheid om tickets te kopen, maar het vreemde is dat ik op internet steeds tegen kom dat de race in Hanoi in April is.
  Bij het bestellen van tickets krijg je ook geen datum te zien.
  Kijkend naar het totale schema gaan ze in juli naar Engeland een week later naar Vietnam en weer een week later naar Hongarije.
  Ik vraag mij dan ook af hoe betrouwbaar de datum 24 juli – 30 juli 2020 is.
  In het schema voor april gaan ze naar Bahrein, China en Azerbeidzjan en vervolgens naar Nederland.
  Mocht er iemand zijn die meer informatie heeft, dan hoor ik dat graag.

 2. marc965 zegt op

  F1 en andere disciplines van de autosport in straatraces!? ik heb het nooit begrepen, buiten de Monaco parade dan waar de meeste coureurs dan ook wegens belastingvoordeel een adres hebben.
  Geef mij maar de echte racetracks, we zien trouwens genoeg wat een miserie de Formule E er van terecht brengt met hun straatraces , dat men de naam snel mag veranderen in Formule Crash.
  De F1 sinds overname door de Yanks is er niet beter van geworden ,om maar te zwijgen over de betuttelende FIA organisatie met hun belachelijke regeltjes.
  Wel weer positief dat coureurs zoals Max daar min of meer verandering kunnen in brengen.
  Ik ga de F1 race in Vietnam eerst maar eens bekijken op de buis vanuit mijn zetel.
  Mvg..

 3. marc965 zegt op

  @ Anna
  Ik zou nog maar ff wachten met te reserveren van tickets e.a…op de kalender staat Vietnam nog in het grijs..
  vermoedelijk is er nog geen zekerheid wat de datum betreft, en men wil ook zoveel mogelijk vermijden dat er andere disciplines van de autosport samen vallen met de F1.
  Het zou mij trouwens verwonderen dat men na Silverstone (europa) terug naar Vietnam (Azie) gaat
  Tja… met de Yanks weet je nooit..lol.
  Na de zomerstop zal er wel meer duidelijkheid zijn.
  Mvg.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website