Saphan Phut Night Market in Bangkok (video)

Door Redactie
Geplaatst in Markten, Shoppen
Tags: , , ,
7 december 2015

De Saphan Phut avondmarkt ook  bekend als de ‘Memorial Bridge night market’, ligt naast de Chao Praya in Bangkok. De markt is erg populair om de vele producten voor lage prijzen.

Ben je op zoek naar een merk replica of tweedehands spullen dan kan je er goed terecht. Verder is er een overvloed van dvd’s, videospelletjes, T-shirts, jeans, handtassen, schoenen en accessoires. Er zijn ook leuke artikelen van bamboe te krijgen.

Zoals op elke markt kan je er prima eten. Van heerlijke kipvleugeltjes, inktviseieren, pittige worstjes en andere snacks. De meer gangbare gerechten zal je er zeker aantreffen zoals noedelsoep, varkensvleesballetjes op een stok, Pad Thai, Som Tam (papaja salade) en meer.

Wil je een full body tattoo dan kost je dat wel een paar maanden en meerdere zittingen. Deze kost hier slechts rond de 60.000 baht. Ter vergelijking op  Koh San Road kost deze 100.000 baht.

Video: Saphan Phut Night Market in Bangkok

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/kL8dqULQkqk[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website