MBK Center in Bangkok (video)

Door Redactie
Geplaatst in Shoppen, Winkelcentra
Tags: , ,
16 juni 2016

Met meer dan 2.000 winkels en 100.000 bezoekers per dag, waarvan 30.000 toeristen, is MBK in het centrum van Bangkok een topper voor shopaholics.

Mah Boon Krong oftewel MBK is het meest populaire winkelcentrum van Bangkok. Een geweldige plek om de lokale bevolking en andere toeristen te ontmoeten. Het is een uitstekende shoppingmall omdat je er werkelijks van alles kunt vinden tegen redelijke prijzen.

Het winkelcentrum telt acht verdiepingen en heeft meer dan 2.000 winkel(tje)s Het beste adres in Thailand voor elektronica, computers, telefoons en accessoires. Maar ze hebben er ook meubels, mode, lederwaren en nog veel meer.

Video: MBK center in Bangkok

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/0gDFq2WwuAc[/youtube]

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “MBK Center in Bangkok (video)”

 1. Ger zegt op

  MBK het meest populaire ? Misschien 25 jaar geleden toen er nog weinig keus was. Het is er vaak rustig in vergelijking met nabijgelegen departmentstores zoals AsiaSquare, Siam, Paragorn of Central World. En die 100.000 zullen er wel 10.000 zijn per dag. Het lijkt een een beetje gedateerd, een opknapbeurt zo niet gek zijn.
  Oh ja , een voor voordeel: je hoeft er geen thais te spreken want veel winkeltjes zijn onderverhuurd aan mensen uit Birma.

  Nee bezoek dan liever de ander net genoemde zaken, modern, aantrekkelijk, nieuw en veel meer te beleven.

 2. Christina zegt op

  Ze zijn al bezig met uitbreiden. Wat Ik jammer vind is dat het restaurant beneden weg is ze hadden daar heerlijke dag menu’s niet duur. Wel zit er beneden nu een winkel die drinken en snacks verkoopt en voordelig. Er zijn natuurlijk nog meer zaken waar je kan eten en drinken keus genoeg.

 3. Jack G. zegt op

  Ik bezoek op een regenachtige/ of bloedhete dag in Bangkok regelmatig een winkelcentrum maar tot nu toe heb ik alleen spullen gekocht in het MBK. Daar zijn voor deze sloeber van een toerist nog dingen te koop voor een redelijke prijs. De topmerken hebben best mooie winkels in de andere winkelcentra maar de prijzen zijn gewoon PC Hooftstraatprijzen. Ik pas duidelijk niet in de doelgroep van veel winkelcentra in Bangkok. Qua foodcourts gaat deze vlieger natuurlijk niet op. In de MBK hebben ze ook voor Thaise begrippen de wat grotere maten voorhanden. De verkoopsters hiervan hebben je snel op hun radar en je hoeft niet te zoeken of te vragen. Als ik daar ben moet ik altijd terug denken aan een schoenenverkoopster die mij koste wat kost schoenen in de maat 43 wilde verkopen ipv maat 45 die ze ook had. Die maat 43 stond veel beter vond zij. Maat 45 was zelfs duurder maar ik moest die maat 43 nemen van haar. Ze passen toch? Terwijl ze naar mijn voeten wijst. Wonder boven wonder zijn mijn voeten daarin geperst. Ik heb ondertussen een rood hoofd opgelopen van de pijn in mijn arme voetjes maar dat ziet ze niet met haar glimlachende ogen. Dat werd een half uurtje soebatten en ik ging weg met de maat 45 voor een redelijke prijs. Denk bij de kleding wel aan de lengte van bv de Shirts. Die zijn vaak aan de ietwat korte kant. Dan betekent nog een maatje groter om kieren te voorkomen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website