De Klong Suan markt (video)

Door Redactie
Geplaatst in Markten, Shoppen
Tags: , , ,
7 juli 2016

De Klong Suan markt is meer dan 100 jaar oud. Het is nog steeds een authentieke markt ondanks dat steeds meer toeristen deze markt ontdekken.

Deze bijzondere markt heeft haar oude traditionele charme heeft behouden. Dat zal te maken hebben met het feit dat je er even voor moet reizen. De markt ligt op 20 kilometer afstand van de luchthaven Suvarnabhumi, dus op ruim een uur rijden van Bangkok.

De drijvende markt is alleen op zaterdag en zondag te bewonderen. Toch is de belangrijkste markt dagelijks geopend en veel minder druk. Als je de tijd neemt om de markt te verkennen kan je ware schatten ontdekken.

De markt is een paar honderd meter lang en bestaat uit kleine ouderwetse houten winkeltjes, veel van de eigenaren wonen er nog steeds boven. De Klong Suan markt is daarnaast schoon en goed onderhouden, je kunt er genieten van een aantal traditionele lokale gerechten en van de sfeer uit vervlogen tijden, alles gaat hier nog in een langzamer en vriendelijker tempo.

Video: Klong Suan markt

Bekijk hier de video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HXIXd6fkkPw[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website