Ongeveer vier kilometer van Hat Yai, kan je in het weekend een bijzondere drijvende markt bezoeken. In het water tref je bootjes aan met enkele van de mooiste producten die de streek te bieden heeft. Heerlijke huisgemaakte gerechten, tropische vruchten en andere snacks, allemaal voor ongelooflijk lage prijzen.

Je kan zelf en een grote boot stappen om door het kanaal te varen voor ongeveer 20 baht per persoon. De markt is gratis toegankelijk en voor de meeste maaltijden betaal je ook slechts 20 baht ook. Wat dacht je van een verst kokosnoot als dorstlesser onder de vrolijk schijnende zon.,

De verkopers op de bootjes gebruiken kleine mandje met bamboestokken om je de gerechten aan te rijken en om geld te ontvangen van de klanten. Leuk om te zien.

Er zijn ook kraampjes met koopwaar zoals kleding, tassen en kristal. Tijdens het winkelen kan je aan het einde van de dag ook genieten van de ondergaande zon bij het kanaal … het uitzicht is prachtig! Dus wanneer je Hat Yai bezoekt ga dan zeker naar de Klonghae Floating Market. Geopend van vrijdag tot zondag van 15:00-21:00 uur.

Video: Klong Hae Floating Market, de parel van de provincie Songkhla

Bekijk hier de video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Vkis70uufjs[/embedyt]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website