Foto ter illustratie (niet de persoon in het verhaal)

De 69-jarige Willy uit Antwerpen had zijn kinderen niet verteld dat zijn Thaise vriendin eigenlijk een ‘ladyboy’ was, een omgebouwde jongen. Nu heeft hij zijn geheim opgebiecht, want heel Vlaanderen ziet hem op tv.

Willy mag dan op televisie komen, hij wil zijn achternaam liever niet in de krant. Hij wil zijn drie kinderen en vier kleinkinderen in België behoeden voor negatieve reacties. Die reacties komen er zeker: het verhaal van een keurige boekhouder die een nieuw leven begint met een Thais meisje dat een jongen blijkt te zijn, spreekt tot de verbeelding.

Omdat Willy volgende in het nieuwe VT4-programma Exotische liefde te zien is, biechtte hij zijn geheim vorige week schriftelijk op bij zijn kinderen: zijn 19-jarige vriendin Nisa is een ‘ladyboy’, een jongen met zeer vrouwelijke kenmerken. ‘Ik wil niet dat ze dit via de media vernemen’, zegt Willy.

Mooie verschijning

Zijn hele leven lang was Willy boekhouder. Hij was gelukkig getrouwd en kreeg drie kinderen, twee dochters en een zoon. Toen hij drie jaar geleden met zijn vrouw een reis maakte naar Thailand, veranderde zijn leven. ‘Ik wou na die reis graag terug, maar mijn vrouw zag dat niet zitten. Ik was lessen Thais gaan volgen en ben alleen teruggegaan. Na die reis was ik helemaal verkocht. Via de netwerksite Hi5 had ik Nisa leren kennen, een vrouw die mij wilde gidsen bij mijn volgende bezoek.’

Op foto leek Nisa een gewone jongedame, maar bij hun ontmoeting viel er Willy iets op. ‘We hadden in Bangkok afgesproken in een bierhal waar ze werkte als serveerster. Ze was geweldig sympathiek en spontaan, echt een mooie verschijning, veel mooier dan op de foto. Wat me wel opviel, was dat Nisa nogal groot was voor een Thaise. Bleek dat ze een ladyboy was, een jongen met vrouwelijke trekken. Nisa heeft me gegidst in de streek waar ze woont met haar vader en oudere broer. Ik moet toegeven dat ik een beetje verliefd was, maar ik vond haar te jong.’

Terug in België kreeg Willy Nisa niet uit zijn hoofd. ‘We zijn blijven chatten. Terug in Thailand heb ik Nisa opgezocht en verteld dat ik verliefd was. Ze was achttien en ik vond haar nog te jong, maar zij had er geen problemen mee. Ik had liever een dame gehad, maar je leeft maar één keer. Thuis heb ik alles opgebiecht aan mijn vrouw. We hebben beslist uit elkaar te gaan, zonder vechtscheiding. Daar ben ik mijn ex-vrouw nog altijd dankbaar voor. Ik heb de foto’s van Nisa aan mijn kinderen laten zien, maar niemand vroeg ‘of dat geen ladyboy was’. Ik heb er dan ook niks van gezegd.’

Zonder snorharen

Vandaag woont Willy elf maanden per jaar bij Nisa in Thailand; Nisa krijgt geen toeristenvisum en mag niet eens op bezoek komen. Volgens Willy omdat Binnenlandse Zaken bang is dat Nisa in de prostitutie zou belanden. Onzin, zegt Willy. ‘Ik vind het echt niet terecht dat deze brave meid hier niet mag komen als je ziet wat er allemaal rondloopt in Antwerpen.’

Willy voelt zich goed bij Nisa, zegt hij. ‘Ze wou al heel jong een vrouw zijn. Ze heeft een borstprothese laten aanbrengen, maar die operatie was zo pijnlijk dat ze haar ‘mannelijk deel’ niet heeft laten veranderen. Nisa is op-en-top vrouwelijk. Haar borsten zijn net echt, ze heeft geen haar op de benen, ze heeft de huid van een baby. Ze heeft niet eens de fijne snorharen die de meeste Thaise dames hebben. Haar stem klinkt vrouwelijk en ze heeft ook geen adamsappel of grote handen. Dat ze haar mannelijk deel nog heeft, vind ik niet erg: zelfs in een bikini zie je dat niet. Ik ken haar nu meer dan twee jaar en we hebben een echte liefdesrelatie. We zijn gelukkig. Dat is wat telt, toch?’

Bron: Nieuwsblad.be Antwerpen door: Tom de Leur

– Herplaats bericht –


» Laat een reactie achter


Rating: 3.82/5. From 11 votes.
Please wait...

19 reacties op “‘Mijn Thaise vriendin is een man’”

 1. Anton zegt op

  Ach, wat maakt het uit. Als twee mensen met elkaar gelukkig zijn, wat doet het er dan toe van welk geslacht de biede partijen zijn. Naar mijn mening is dat volkomen van ondergeschikt belang. Overigens prefereer ik ook een vrouw en geen ladyboy of katoy of zlefs een andere man. Maar ook dit is TH.

 2. Ton zegt op

  Heb zelf ook eens 1 jaar relatie gehad met katoy en was behoorlijk verliefd maar ging na verloop van tijd toch een echte vrouw missen
  Ook de grotenhoeveelheden hormonen die ze moeten slikken worden ze behoorlijk instabiel van wat zijn tol gaat eisen op den duur
  Maar ik zal je de kost geven hoeveel hetero,s al eens met een katoy hebben geslapen maar het ontkennen bij navraag !!
  Hypocrety is hun niet vreemd neem ik aan want een echte hetero doet zo iets niet toch!
  Hoop dat je een leuke tijd hebt met je meisje zonder je iets aan te trekken van de moraal ridders die er een oordeel over hebben
  Geluk voor jullie beide en een dikke knuffel voor je meisje
  Ton

  • Anton zegt op

   Kan uit nieuwsgierigheid zijn. Eerlijk gezegd heb ik in mijn leven er wel eens aan gedacht om het te proberen. Gewoon voor de ervaring om te weten hoe het voelt, maar tot op heden heb ik het nog niet gedaan. Dit heeft niets te maken met moraalridderij en/of hypocrtie. Ik ben 100% hetero, maar dat wil nog niet zeggen, dat ik niet nieuwsgierig ben naar andere ervaringen. Dit geld denk ik voor wel meer ‘echte’ hetero’s.

   • Jeroen H zegt op

    Ik zou echt nooit een relatie willen met een katoy.
    Mijn persoonlijke voorkeur.
    Ik denk dat ik het idee zelf, dat het een jongen is of was, onaantrekkelijk vind.
    Het belangrijkste is dat jullie beiden gelukkig zijn met elkaar.

 3. Leo Bosch zegt op

  Ik vind dat ieder zijn hart moet volgen, en ik wens Willy heel veel geluk, maar ook heel veel sterkte voor de toekomst.

  Ik vind het ook heel moedig van hem dat hij er voor zijn familie mee voor de draad durft te komen,
  Ik lees er overigens niets over in het krantenartikel hoe zijn kinderen het hebben opgevat, Daar ben ik wel benieuwd naar.

  Het was voor mij al spannend toen ik voor het eerst mijn Thaise, veel jongere vrouw mee naar Nederland nam om aan mijn kinderen en verdere familie en vrienden voor te stellen en dan was zij nog niet eens een ladyboy.
  Zij was 36 en ik 69 toen ik haar leerde kennen, en we zijn inmiddels ruim 7 jaar gelukkig getrouwd.
  Over het algemeen zijn de reacties mij mee gevallen, maar ja , je weet nooit wat er achter je rug gekletst wordt, maar dat zal me worst wezen.

 4. Miek37 zegt op

  Moedig van die man dat hij het nu uiteindelijk aan zijn kinderen heeft opgebiecht, (hoewel het dan weer niet zo moedig is als je zoiets schriftelijk doet), maar ook moedig van zijn (ex) vrouw die hem, geheel onzelfzuchtig, zijn nieuwe geluk heeft gegund en er geen vechtscheiding van heeft willen maken.

 5. Sjaak zegt op

  Een late reactie, maar toch nog even… Een paar jaar geleden toen het al niet meer in mijn huwelijk boterde en wij alleen nog maar voor de kinderen bij elkaar waren én mijn vrouw mij mijn “vrijheid” gaf, wilde ik het proberen. Ik wilde weten hoe het was om met een ladyboy te vrijen…
  Heb ook een heel aardige leren kennen. Deze was onder de indruk van mij, omdat ik haar/hem in eerste instantie als vrouw behandelde. We gingen uit en uiteindelijk kwam ze mee op mijn hotelkamer en we gingen uit de kleren…
  Het was vreemd en ik weet nu nog niet of ik het ooit nog eens wil doen. Ik heb toch liever een echte vrouw, omdat de uitstraling van een vrouw anders is… misschien is het psychologisch, maar hoe vrouwelijk een katoi er uit ziet, een leuke vrouw is aantrekkelijker.
  Haar wezen, praten en manier van doen is bepaald door haar opvoeding en haar natuurlijke biologie. Dat kun je niet namaken.
  Wat een echte vrouw in mij losmaakt, kan geen katoi doen…
  Ik hoop dat Willy nog steeds gelukkig is met zijn Nisa.

 6. Ron zegt op

  Ik ben net lid en lees dit maar heb ook de reeks gezien. Het begrip LB is bij ons wel gekend maar wordt in een verkeerde context gezet. Er zijn inderdaad een paar punten waar binnenlandse zaken rekening mee houdt. Het verschil in ouderdom en of je al andere hebt uitgenodigd in Belgie alsook dat je met elkaar kan communiuceren. Een wat vlot taalgebruik doet er goed aan. Dat mag in het Engels of Thais zijn. Uiteraard al ze wat Nederlands kan is dat zeker een pluspunt.

  Ik heb zelf een relatie met een ladyboy. Maar ik zou later naar Thailand gaan wonen. Binnenlandse zaken slaagt de bal mis als het op vermoeden gaat. Zij hebben het recht om ook controle te doen op de aanwezigheid van deze die is uitgenodigd. Als dan blijkt dat dit niet helemaal klopt hebben ze recht om ze terug te sturen. Maar laat ze maar eens kijken hoeveel ladyboys er al in België zijn ook vanBrazilië. Die zitten hier niet allen voor het prachtige weer. Vele zijn hier met prositutie bezig.

  Zelf hou ik alles bij. Foto’s video opname , gespreken via internet, sms’s. Men moet bewijzen dat er een goede ondergrond is tussen beide. Andezijds ie er nog “de rechte van de mens” kan men niemand het bezoekrecht in een land ontnemen tenzij er bewijzen zijn dat de aanwezigheid een negatief karakter heeft. Nog even melden dat je meestal moet bewijzen dat lje zelf kan instaan voor het geldelijk onderhoud voor beide gedurende het verblijf.

  Ron

  • Collin zegt op

   Dank je wel Ron, zeer nuttige informatie. Ik denk dat ik dat nodig zal hebben want mijn papierenhandel is net bezig. Ben benieuwd of het me lukken gaat. Ik probeer haar op bezoek te krijgen met een toeristenvisum voor drie maanden. Wat je vertelde over mensenrechten, dat men de toegang tot een land niet kan ontzeggen zonder gegronde reden, dat is hoogst interessant maar wat indien men toch weigerd? Kan ik dan naar het hof van de rechten van de mens stappen met mijn probleem en ga ik daadwerkelijk gehoor krijgen?

   Groeten

   Collin

 7. Collin zegt op

  Willy, Eerst en vooral alle respect omwille van je moed en openheid naar de buitenwereld maar vooral naar je familie toe.
  Ik heb jouw aflevering exotische liefde gezien en ik vondt het zeer inspirerend. Ikzelf heb ook een relatie met een prachtige Ladyboy van Laos. We zijn ook een echt stel. Het is niet makkelijk om dat te vertellen aan je nabije vrienden en zeker de familie kijkt raar op. Ik had al heel lang een fascinatie voor ladyboys maar durfde de stap nooit echt zetten om er een relatie mee aan te knopen, en niemand wist dat eigenlijk. Tot ik mijn Jade in Laos voor het eerst zag. Ik was op slag verkocht, liefde op het eerste gezicht en nog niet zo’n klein beetje.. Het kon me niet meer schelen wat de reacties op het thuis front zouden zijn, ‘allemaal mijn rug’ op dacht ik wanneer ze het zouden afkeuren. Gelukkig zijn de enkele goede vrienden die ik heb volledig Cool en hebben er geen probleem mee, verrast waren zij wel daar ik een reputatie heb een nogal notoir vrouwen versierder te zijn of beter was. Want sinds ik met Jade ben is die drang om vrouwen binnen te halen volledig weg, het lijkt er op dat ik gevonden heb wat ik eigenlijk al heel lang zocht. Mijn moeder was niet zo happig op het idee maar dat wend wel hoop ik.
  Ik ben heel gelukkig met mijn ladyboy en ben stapel op haar. Ze is zoveel meer vrouw en vrouwelijker dan vele ‘echte’ vrouwen zal ik maar zeggen, al is ze op en top vrouw wat mij betreft. Het is ongelooflijk!! Ook zij laat geen moment voorbij gaan om me duidelijk te maken dat ook zij helemaal gek op me is, Wat een wending in mijn leven, wat een heerlijkheid. Ik kan me dus voorstellen hoe goed gij U voeld Willy 😉
  Graag zou ik haar naar Belgie krijgen daar ik het me nog niet kan veroorloven om in Azie te blijven langer dan enkele maanden per jaar. Nu ga ik om de drie a vier maand naar Loas en dan reizen we samen een maand rond in Loas en Thailand . Heerlijke momenten zijn dat. We kunnen het enorm met elkaar vinden, toch zou ik haar permanent bij me willen hebben. De aanvraag is reeds verstuurd, Jade is 22 en er is een ouderdomsverschil van 21 jaar, we zullen zien wat het wordt. Ik wens U nog heel veel mooie momenten met Uw prachtige vrouw en hoop U ooit eens te treffen ginder of hier, wie weet.

  Vriendelijke groet

  Collin

 8. Ron zegt op

  Collin,

  Ik versta je best en ik vind het goed dat je je geluk hebt gevonden. Ik heb ook ene relatie met een transsexueel uit Thailand (zie voorheen). Maar wat betreft haar naar België krijgen is niet simpel. Daar kijken ze naar:

  1. ouderdoms verschil
  2. verstaanbaarheid tussen elkaar (wat nederlands kunnen praten is ene groot voordeel).
  3. zijn er al mensen van je op bezoek geweest
  4. kan je instaan voor haar als ze hier is
  (levensonderhoud je moet een ziekteverzekering voor haar afsluiten en volledige verantwoordelijkheid dragen)
  5. ze vragen een bewijs van wat je op de bank hebt staan.
  Wat kan je doen om te bewijzen of de relatie echt is?

  1. hou alle foto’s en video opname bij
  2. hou alle emails bij
  3. als je beide chat neem een copie van de chat sessie en zet die op een word doc
  Alles wat ook je maar kan bedenken is waardevol.
  Zij moet naar de ambassade daar en een verhaal doen. Jij zal bezoek krijgen of gevraagd worden op het politie bureau daar moet jij je verhaal doen. Beide worden dan vergeleken en er is dan een uitwisseling van meningen tussen België en Laos.

  Volg steeds de regels want eens dat je er naast loopt doen ze moeilijk en kunnen ze het jaren laten aanslepen.
  Dat ze een ladyboy is maakt in wezen niets uoit maar het zet hun aan het denken dat ze hier eventueel in de prositutie gaat draaien. Dit kan je ontkrachten door ze uit te nodigen om een wijkagent naar je testuren om na te gaan of ze wel degelijk bij jou is. Want als ze in dat beroep zou stappen zit ze niet steeds bij jou. Vraag ius nog langs waar ze Europa in komt. In Nederland kunnen ze nog wel eens moeilijk doen aan de grens. het is dus misschien goed dat je beide van Laos dan naar Europa komt. België is daar iets soepeler in.

  Nu even hier iets voor al die wijsneuzen die er eigenlijk niets van weten. NEEN men is nooit 100% hetro. Zelfs in de eerste momenten van je leven in de baarmoeder ben je tweeslachtig. het is pas darna dat het geslacht wordt ontwikkeld. Je mag er vanuit gaan dat een overgroot deel van de mens eigenlijk bi is maar dat er vele dit niet tonen of zelfs niet aanvaarden. Het is niet door een socialisatie procces dat je in een richting wordt gebracht want dat is wetenschappelijk bewezen. Hoe dat is een ander verhaal. De mens is wat hij voelt tussen de oren en niet wat hij of zij heeft tussen de benen.

  Noch wat ladyboys betreft die krijgen nooit direct silicone. Eerst is er een tijd dat ze hormonen moeten nemen om toch een bepaalde vorming van de borst te krijgen.

  Collin, het gaat je goed en ga ervoor

 9. Pat zegt op

  Dit is zo’n verhaal dat op het eerste zicht niet juist aanvoelt, maar als je zijn verhaal leest dan is het eigenlijk de normaalste zaak van de wereld.

  Dit stel lijkt zeer gelukkig samen en zij doen niets verkeerd, wie heeft dan het recht om deze relatie te veroordelen.

  Ik wens hen nog veel fijne jaren samen, maar wel de volgende bedenking : zijn partner zal redelijk snel weduwe worden, dus in dat opzicht is deze relatie toch wel een beetje vreemd…

  Tot slot : ik hoop echt dat Willy een financieel arme man is…

 10. harm zegt op

  Wat mij opvalt is dat een ieder die reageert hem het beste toewenst ( ik ook)
  Maar dit zijn volgens mij allemaal Thailand bewoners die reageren (ik ook)
  Laat dit nu eens gebeuren in Europa en dan zijn er op eens toch heel andere meningen
  Ik denk vooral van kerkse mensen die geindoctrineerd zijn door hun geloof
  Diegene die nu reageerden hebben al een veeeeel vrijere mentaliteit dan de mensen uit het land waar zij orgineel vandaan kwamen.
  Dus reden te meer om respect te hebben op de manier waarop hij “”uit de kast kwam”
  Ik zie dit niet iedereen doen op TV.

  • Pat zegt op

   Ik zou dit ook nooit doen om TV, maar ik zou gewoonweg niets doen op TV.

   Ik vind al die persoonlijke emo-TV gewoon maar niks.

   Woon niet in Thailand en ben inderdaad liberaal denkend, dus vandaar dat ik deze mensen een fijn leven samen wens.

   Een relatie kan je niet objectiveren, dus als mensen kiezen voor elkaar is dat voor mij altijd aanvaardbaar.

 11. Wally zegt op

  Beste Willy

  Het is een mooi verhaal , leef je leven samen and be happy.

 12. peter zegt op

  Echt al een eeuwigheid geleden, dat ik een docu op tv zag over ladyboys en de relaties.
  Was een Nederlander (Belg?) die in Thailand leefde met een ladyboy. Liet zoon overkomen om haar voor te stellen. Dat ging goed. Zo blijken ladyboys heel anders te zijn dan vrouwen.
  En ja, zijn slurfie werd opgebonden zodat het niet zichtbaar was.

  In dezelfde docu lieten ze ook zien, waar ladyboys zich goedkoop verder konden laten ombouwen tot vrouw in BK. Er zijn er die dat willen, maar het kost veel. Echter Thailand schijnt er om bekend te staan.
  Dat vond ik op zich een raar gebeuren. Een kleine “operatie kamer” , waar zelfs de cameraploeg en docu leider, non steriel binnen mochten komen om het te aanschouwen?!
  Na de operatie, even wachten en dan hoppa de straat weer op, zie maar dat je thuis komt. Vandaar goedkoop.
  De Filipijnen schijnen ook de prachtigste ladyboys te hebben, komen zelfs naar Thailand voor ombouw operatie.
  Het maakt mij niet uit hoe een ieder zijn leven inricht, als het maar goed is. Daar draait het om.
  En wat anderen erover zouden denken?
  It is your life, you only live once..

 13. Sjaak S zegt op

  Hoe zou het met Willy gaan? Nu 12 jaar later is hij toch 81 en zijn Nisa nog jonge 31…. Katoy of niet, het leeftijdsverschil was/is wel reusachtig…

 14. Roy zegt op

  Gaaf verhaal, als homo heb ik wel gelezen dat er relatief veel ladyboys in Thailand zijn.
  Zijn leuke en lieve homo jongens ook makkelijk te vinden?
  Dan zou ik wel met vakantie naar Thailand willen.
  Ben heel erg benieuwd naar een reactie, ik ben 24 jaar en hoop dit cursusjaar mijn diploma basisarts te behalen. Als alles meezit doe ik hierna een specialisatie longgeneeskunde.
  Ik ben een NL boy, best knap met lichtblond haar wel beetje klein 1,68 M 61 kg.
  Groetjes Roy.

  • TheoB zegt op

   Nou Roy, maak je borst maar nat.

   Ikzelf heb daarmee geen ervaring, maar ik denk dat de homojongens op je zullen afkomen als bijen op nectar. Helemaal als ze erachter komen dat je arts bent.
   De grootste uitdaging voor jou zal zijn om erachter te komen welke jongens oprecht zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website